Başarılı olacağız

Başarılı olacağız

Karapınar: Transfer çalışmalarımızı hocamızın görüşleri doğrultusunda oluşturulan transfer komitemiz ile birlikte yapıyoruz. Burada tek ortak paydamız; Konyaspor'un Süper Lig'de de başarılı olması

Konyaspor kulüp başkanı Bahattin Karapınar, yeni yönetim kurulunun netleştiğini söyledi ve "Bank Asya 1.Lig gibi zor bir dönemde başarıyla görev yapan yönetimimize dahil olacak arkadaşlarımız belli oldu. Yönetim  Kurulu listemizi şekillendirdik ve bunu düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağız. Konya'yı kucaklayan ve Konya'nın da desteğiyle başarılı olacak bir yönetimle göreve geleceğiz" dedi.

Transferi teknik direktör Ziya Doğan ile birlikte yaptıklarını belirten Başkan Karapınar açıklamasını şöyle sürdürdü. "Ziya Doğan takımın başına geldiği andan itibaren yaklaşık 2,5 aylık süreçte kendi sistemine göre bir ekip çalışması yaptı ve bunun karşılığını da Süper Lig'e çıkarak aldık. Transfer çalışmalarımızı hocamızın görüşleri doğrultusunda oluşturulan transfer komitemiz ile birlikte yapıyoruz. Burada tek ortak paydamız; Konyaspor'un Süper Lig'de de başarılı olması. Bunun için kadro oluşturuyoruz. Oyuncuların isimleri önemli değil. Önemli olan takım oyununa uygun kadronun şekillendirilmesi. Anlaştığımız oyunculara imza attırdıktan sonra kamuoyunda flaş diye anılan transferlerde yapabiliriz. Ama transfer yapmak için transfer yapmayacağımızı daha önce de söyledik. Bizim için öncelikli olan takım oyununa uygun, mücadele gücü yüksek ve başarı için her şeyini sahaya yansıtan bir kadroyu meydana getirmek. Bunun içinde yoğun bir tempoda çalışıyoruz.."
Başkan Karapınar, birkaç gündür kamuoyunda 'Konyaspor ile Konya Şekerspor birleşiyor' şeklinde haberler çıktığını belirterek, bu konuda da şunları söyledi.  "Böyle bir görüşmemiz olmadı. Sadece ben, İkinci Başkanımız Ömer Atiker, Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Cengiz Yönet, Fethi Büyükbalta ve Ekrem Coşkun'dan oluşan heyet ile kendilerini geçtiğimiz gün ziyaret ettik. Sezon boyunca verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik. Çıkışta bir gazeteci bizi gördü. Ardından da bu tür haberler çıktı. Kesinlikle birleşme gibi bir durum ve Konyaspor'un önüne veya sonuna herhangi bir isminde sponsorluk karşılığında gelmesi kesinlikle söz konusu değil. Çünkü Konya bunun sıkıntısını önceki yıllarda yaşadı. Daha yeni yeni bunun etkisinden kurtulmaya başlarken bir daha tekrarlanması düşünülemez. Biz Konyaspor ile Konya Şekerspor'un işbirliği içerisinde kendi kategorilerinde başarılı olmasını ve birbirlerine oyuncu konusunda teknik destek sağlamasını düşünüyoruz. Bu konuda da ilerleyen günlerde düşüncelerin hayata geçirilmesi için yeni adımlar atılabilir."
Kulübün delege yapısında değişikliğe gidileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Bahattin Karapınar, "Bu konuda Başkan Yardımcımız Cengiz Yönet'in başkanlığında oluşturulan ekip çok ciddi çalışmalar yapıyor" dedi. Konyaspor'un, Bank Asya 1.Lig gibi zor bir ligde büyük mücadele sonucunda amacına ulaştığını da Süper Lig'e dönüş yaptığını belirterek açıklamasına başlayan ikinci başkan Ömer Atiker ise şu açıklamayı yaptı. "Bu başarıda herkesin payı var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ama asıl işimiz şimdi başlıyor. Konyaspor'un Süper Lig'de kalıcı ve başarılı olması adına daha yapacak çok işimiz var. Bunları da Konya'nın her kesimiyle bütünleşerek gerçekleştireceğiz. Yeni oluşturulacak yönetimle Konyaspor'a faydalı işler yapacağımıza inanıyorum.."
Tüzük değişikliği konusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Cengiz Yönet ise, konuyla ilgili şunları söyledi. "Tüzük değişikliği için çok ciddi bir çalışma yapıyoruz. Diğer kulüplerinde tüzüklerini inceleyerek Konyaspor'umuz için en iyisini ve en faydalısını yapmanın gayretindeyiz. Bu çalışmalarımız takdir edersiniz genel kurula yetişemeyecek. Ama Mart ayı içerisinde yapılacak olan Olağan Genel Kurula kadar tüzük değişikliğini tamamlayacağız.." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.