Başarılı iletişimcilere ödül

Başarılı iletişimcilere ödül

Eğitim Gönüllüsü Aynur Kasabalı, 20. Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye giren Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

 
Kasabalı, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen törende, her Türk vatandaşı gibi ülkesini sevdiğini belirterek, eğitime yardımlarının devam edeceğini belirtti. 
Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri 3 yıldır ödüllendirdiğini ifade eden Kasabalı, ''Disiplinli çalışmanın semeresi bir kez daha alındı. Yaşadıkça sizlerle buluşmak için sağlıklı ömür diliyorum. İdeallerim ömrümden daha uzun. Size sunulan imkanların değerini iyi bilin, zaman geri gelmiyor'' dedi. 
Vali Osman Aydın, SÜ İletişim Fakültesi'nin 16 yılda 100'den fazla ödül aldığını belirterek, ''Marifet iltifatlara tabidir. Başarı sağlamış insanları yüreklendirmez, desteklemezsek, başarı körelir'' diye konuştu. 
SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Bilir, İletişim Fakültesi'nin SÜ'nün gözbebeği fakültelerden biri olduğunu ve alt yapı olanaklarıyla Türkiye'nin 2. büyük iletişim fakültesi olduğunu söyledi. 
Konuşmaları ardından Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri ve öğrencileri Tük Sanat Müziği konseri verdi. 
Kasabalı, 20. Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması'nda yazılı haber dalında üçüncülük, yazılı araştırma-inceleme dalında birincilik ve üçüncülük, gazete mizanpajı dalında birincilik, televizyon haberi dalında birincilik ve üçüncülük, televizyon draması kısa film dalında üçüncülük, müzik programı dalında birincilik ve ikincilik, basın reklamı dalında üçüncülük ödülü alan öğrenicileri yarım ve çeyrek Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. 
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldığı program sonunda ''İletişim Ödülleri Fotoğraf Sergisi'' açıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.