Başarılı bir sezon geçirdik

Başarılı bir sezon geçirdik

Anadolu Selçukspor Kulüp Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan saha sonuçları ve A takıma oyuncu hazırlama konusunda başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Anadolu Selçukspor ismiyle en başarılı sezonunu yaşadı. Sezonu iç sahada alınan Hacettepe galibiyet ile tamamlayan Yeşil-beyazlı ekipte futbolcuları ve teknik heyeti kutlayan Kulüp Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan şunları söyledi: “Hacettepe karşısında alınan 3-1'lik galibiyet nedeniyle oyuncularımızı ve teknik ekibimizi canı gönülden kutluyorum. Sezonun genel bir değerlendirmesini yapacak olursak, ligi 55 puanla 8. sırada tamamlayan kulübümüzün arzu ettiğimiz bir sıralamada olduğunu söylemekten gurur duyuyorum. 34 hafta boyunca 15 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak beklentinin ötesinde bir performans sergileyen futbolcularımızı da canı gönülden tebrik ediyorum. Geçtiğimiz sezona takımımız 42 puanla 11. sırada ligi tamamlarken 12 galibiyet, 6 beraberlik, 16 mağlubiyet almıştı”


GÖNÜL  İSTERDİ Kİ PLAY-OFF OYNAYALIM

“Bu sezon bir yükseliş gerçekleştirerek istediğimiz noktaya geldiğimizi söyleyebiliriz. Gönül isterdi ki bu grupta play-off oynayalım. Ama futbolda her türlü sonuç var. Özellikle ligin son 6 haftasında play-off’u hedefleyen bir anlayışa sahiptik. Ama hesapta olmayan birkaç mağlubiyet ile play-off hedefinden uzaklaşmış olduk. Fakat asıl amacımız olan A takımımıza futbolcu yetiştirmek adına gerçekten çok verimli bir sezon olduğunu söyleyebiliriz.”

GEREKLİ PLANLAMA YAPILACAK

“Süper Lig'de kalan son iki maçını oynayacak Konyaspor'un ligi tamamlamasıyla birlikte Konya Anadolu Selçukspor’umuz ile ilgili de gerekli planlamalar başlayacak. Hiç zaman kaybetmeden yeni sezonun planlamasını yapma gayreti içerisinde olacağımızı söyleyebiliriz. 20.7 yaş ortalaması ile çıktığımız bu sezonda mücadele ettiğimiz kulvarda bütün enerjilerini ve özverilerini sahaya yansıtan futbolcularımıza ve onlara rehberlik eden teknik ekibimize buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah yeni sezonda ortaya koydukları bu mücadelenin daha fazlasını kendilerinden beklediğimizi söyleyebiliriz. Onların daha iyi yerlerde olacaklarını da umut ediyoruz. İnşallah A takıma futbolcu yetiştirmek hedefinden asla vazgeçmeden Play-Off oynayabilecek bir takım kurmak adına da gerekli çalışmaları yapacağımızı söyleyebiliriz. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Konya halkına, taraftarlarımıza ve bütün Konya Spor kamuoyuna takımımıza vermiş oldukları destekten ötürü de şükranlarımızı iletiyoruz. İnşallah seneye puan cetvelinde daha iyi yerde olma adına gerekli bütün desteklerin sağlanması adına adımların atılmasını bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.