Başak Mahallesi’nde asfalt çalışması sürüyor

Başak Mahallesi’nde asfalt çalışması sürüyor

Karatay Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt serim atağına Başak Mahallesi Yeşil Bursa Sokak’ta devam ediyor.

Karatay’ın birçok noktasında yol bakım, iyileştirme, sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiren Karatay Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt serim atağına Başak Mahallesi Yeşil Bursa Sokak’ta devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak yaptığı sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda parke, bordür ve yol bakım onarım çalışmalarını da aralıksız gerçekleştiriyor.

İlçe genelinde yürütülen çalışmaları değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, söz konusu çalışmalarında geleceğe dönük yatırımları planlı ve titiz bir anlayışı hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Hasan Kılca şunları aktardı: “Bugün sıcak asfalt serimi çalışmalarımız Başak Mahallemizde Yeşil Bursa Sokak’ta sürüyor. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla ilçemizin ulaşım ağındaki akıcılık ve konfor seviyesini yükselttik. Gerek ekiplerimizin tespitleri gerekse de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yol çalışması takvimimizi belirliyor ve harekete geçiyoruz. Bizler de saha çalışmalarını sürekli takip ederek, hizmetlerin sorunsuz bir şekilde hayata geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hemşehrilerimizin daha refah, konforlu ve huzurlu alanlarda hayatını sürdürmesi noktasında gayret göstermeye devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.