Barzani: Karanlık Güçler Yok Olana Kadar Mücadele Edeceğiz

Barzani: Karanlık Güçler Yok Olana Kadar Mücadele Edeceğiz

Bölgesel Kürt Yönetimin Başbakanı Neçirvan Barzani, karanlık güçler yok olana kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Bölgesel Kürt Yönetimin Başbakanı Neçirvan Barzani, karanlık güçler yok olana kadar mücadele edeceklerini söyledi. Barzani, Erbil’de dün Emniyet Genel Müdürü'nü hedef alan saldırılar ile ilgili hükümetin resmi web sitesinde bildiri yayınladı.

Bildiride saldırıyı sert bir dille kınayan Barzani," Karanlık güçler yok olana kadar mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı. Barzani saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifa diledi.
2007’den bu yana terörist saldırılarından uzak olan Erbil şehri dün patlamalarla sarsıldı. Barzani 2007'den bu yana karanlık terör güçlerinin Erbil'de saldırı hedeflediklerini her seferinde güvenlik güçlerinin bunun ötesinden geldiğini aktardı.

21 Eylül’deki seçimlerin olaysız geçmesinde emniyet güçlerin büyük emeği olduğunu aktaran Barzani, dün yapılan saldırıları seçim başarısı ile ilişkilendirdi.
Peşmerge ve emniyet güçlerinin işlerini kolaylaştırmak için herkesi daha dikkatli olmaya çağıran Neçirvan Barzani, saldırıların arka perdesine ulaşana kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.