Barış Çetin Şekerspor’da

Barış Çetin Şekerspor’da

Yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Konya Şekerspor son olarak Adıyamanspor’da forma giyen Barış Çetin ile anlaştı. Yeşil-beyazlı ekip Adıyamanspor’un sol beki Barış Çetin’le iki yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Konya Şekerspor Almanya’nın 2. Bundesliga takımlarından olan Arminia Bielefeld Kulübünde forma giyen gurbetçi oyuncu Hasan ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncu ile anlaşma sağlandığı ancak kulübün istediği yetiştirme bedelini Konya Şekerspor’un yüksek bulduğu bildirildi. Ancak başarılı forvet oyuncusunun Almanya’da faaliyet gösteren bir Türk Kulübüne transfer olacağı buradan Konya Şekerspor’a geleceği ve bu sayede yüksek maliyetinin düşeceği belirtiliyor. Transfer yaparken ekonomik davranan yeşil-beyazlı ekip  geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve yeni sezonda da tekrar Şekerspor forması giyecek olan oyuncuların transfer ücretlerinde yüzde 30 indirime gitti.
Konuyla ilgili olarak konuşan Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve yapılan transferlerde ekonomik davrandıklarını ifade etti. Erence, “ Malum bildiğiniz gibi yaşanan ekonomik kriz Türk futbolunu da derinden etkiledi. Bir çok kulüp transfer yapmasına rağmen oyuncusuna bu paraları ödeyememekte. Biz de kulüp olarak bu krizi göz önünde bulundurarak yaptığımız ve yapacağımız transferlerde maddiyata dikkat ediyoruz. Oyuncuya ödeyemeyeceğimiz fiyatları sunmuyoruz. Bizim verebileceğimiz  para şu diyoruz. Ancak ödeme garantisi de veriyoruz. Geçtiğimiz sezon bizimle birlikte olan ve bu sezonda olacak arkadaşların transfer ücretlerinde yüzde 30 kadar bir indirime gittik. Kendileri de kulüpte memnun oldukları için bu durumu kabul etti. Yeni transferlerimize de aynı politikayı takip ediyoruz etmeye devam edeceğiz. Yeni sezondaki ödeme planlarımız ile ilgili olarak ta yönetim kurulundaki arkadaşlarımız çalışma içerisinde. Transfer komitemizde çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Düşük fiyatlarla da iyi transferler yapabilirisiniz. Biz de Şekerspor olarak bu politikayı uyguluyoruz” dedi.
Yeni transferlerle ilgili olarak da konuşan Kulüp Başkanı Yavuz Erence iskelet kadronun korunduğunu ve yapılan takviyelerle yine üst sıralarda mücadele eden bir ekip oluşturacaklarını söyledi. Erence, “ Transfer komitemiz  yoğun bir tempoda çalışıyor. Şekerspor’a yeni oyuncular kazandırmaya devam ediyoruz. İmza attırdığımız oyuncular var. Görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular da var. Konya Şekerspor’a yakışan bu takımda başarılı olacak oyuncalar transfer ettiğimizi düşünüyorum. İyi bir ekiple lige girmek için mücadelemiz devam ediyor” diye konuştu. 
BARIŞ ÇETİN’İN KARNESİ
Konya Şekerspor’un yeni transferi Barış Çetin 1984 Afyon Sandıklı doğumlu. Futbola Yeni Sandıklıspor’da 1999 yılında başlayan Çetin 2003 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı. Daha sonra Erzincan ve İnegölspor’da kiralık oynayan genç oyuncu Adıyamanspor’a transfer oldu. Burada 3 sezon futbol oyanayan Barış Çetin yeni sezonda Şekerspor forması giyecek. Geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’da iki gol atan başarılı defans oyuncusu 6 sarı kart gördü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.