Baransu'nun rüşvet iddiası programı karıştırdı

Baransu'nun rüşvet iddiası programı karıştırdı

Mehmet Baransu ve ile Engin Verel’in birbirine girdiği tartışmada desibel rekoru kırıldı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Futbolizm yine savaş alanına döndü. Fenerbahçe Spor Kulübü ile Ataşehir ve Kadıköy belediyeleri arasında rüşvet çarkı döndüğü iddialarının masaya yatırıldığı programda Mehmet Baransu ve Engin Verel 'iin karşılıklı atışmaları ise gecenin en ilginç tartışması oldu. 
 
Mehmet Baransu ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Engin Verel ile Mehmet Baransu deyim yerinde ise canlı yayında birbirine girdi.
 
CANLI YAYIN SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Sports Arena'nın arsasıyla ilgili olarak CHP'li Kadıköy ve Ataşehir belediyeleri ile Fenerbahçe arasındaki rüşvet iddialarının masaya yatırıldığı programda bu kez de kavga çıktı. Baransu ve Verel 'in birbirlerine avazları çıktıkları kadar bağırdıkları tartışma stüdyodaki gerilimi tırmandırırken, Baransu, Engin Verel hakkında hakkında sert sözler sarf etti.
 
Mehmet Baransu, önceki haftalarda Fenerbahçe'nin rüşvet yolu ile Kadıköy sınırları içinde olan Sports Arena'nın arazisine sahip olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Kadıköy'ün CHP'li belediye başkanı Selami Öztürk de canlı yayına bağlanarak söz konusu arazinin artık kendi belediyesi sınırlarında olmadığını vurgulamış ve Fenerbahçe'den elde edilen gelirle belediyenin tüm borçlarının ödendiğini belirtmişti. Bu konuşma üzerine iddialar Ataşehir Belediye üzerine dönmeye başlayınca da programın dün geceki bölümüne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de topa girdi.
 
AKILLI OL
Baransu, Engin Verel 'e “Sizin gibi insanları gütmek kolay” deyince Verel bir anda çılgına döndü. Baransu 'ya sert tepki gösteren Verel “Terbiyeli ol! Kimi güdüyorsun. Saygılı olacaksın. Ben sana konuşurken saygılı olacaksın. Akıllı ol!” sözleriyle tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.