Bankalar futbolda yarışıyor

Bankalar futbolda yarışıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliğinin organizasyonluğunda gerçekleşen ve Şehit Muharrem Samur Stadında oynanan Konya Bankalar arası Futbol Turnuvası ...

Türkiye Futbol Federasyonu, Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği’nin organizasyonluğunda gerçekleşen ve Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanan “Konya Bankalar arası Futbol Turnuvası” tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 20 banka şubesinin katılımı ile gerçekleşen turnuva grupları ve takımları şu şekilde A Grubu: İş Bankası (Karma), Finansbank (Konya), T.Finans Katılım, Anadolubank, Halkbank (Bölge), B Grubu: Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Bank Asya, Denizbank, İş Bankası (Aziziye), C Grubu: Akbank, Kuveyt Türk, İş Bankası (Nalçacı), Albaraka Türk, Teb, D Grubu: Garanti Bankası, İş Bankası (Ticari), Finansbank (Nalçacı), Halkbank (Konya) ve Vakıfbank.
Geçtiğimiz hafta başlanan turnuvada alınan sonuçlar ise şu şekilde: Kuveyt Turk-Teb 3-1, Akbank-İş Bankası (Nalçacı) 9-0, Finansbank (Konya)-Halkbank (Bölge) 0-4, İş Bankası (Karma)-T.Finans Katılım 2-2, İş Bankası (Ticari)-Vakıfbank 1-1, Garanti Bankası-Finansbank (Nalçacı) 3-1, Yapı Kredi-İş Bankası (Aziziye) 5-1 ve Ziraat Bankası-Denizbank 7-1. Bu sonuçlardan sonra A grubunda İş Bankası (Karma), B grubunda Yapı Kredi, C grubunda Akbank ve D grubunda da İş Bankası (Ticari) liderliğe yükseldi.
Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Herkes için futbol birimi olarak her kesimden insanımızın ve özellikle sürekli masa başında çalışmak zorunda kalan banka personelini sahalara çekerek spor yaptırmak amacı ile bu tip organizasyonları düzenliyoruz. HİF İl Temsilciliği olarak amacımız herkes için futbol. Bu tip organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Turnuvada katılan tüm takımlara centilmence maçlar eşliğinde başarılar dilerim.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.