Bank Asya’da ilk yarının enleri

Bank Asya’da ilk yarının enleri

Bank Asyada 153 maçın 31i beraberlikle tamamlanırken, 79u evsahibi, 43ü de deplasman olmak üzere 122 maç, bir takımın galibiyetiyle bitti ve maçlarda 17 ayrı skor görüldü. En Çok Görülen Skor: 1-0 (33) Diğer Skorlar: 2-0, 2-1 (22), 3-0 (16), 1-1 (12), 0-0

En Fazla Beraberlik Görülen Haftalar: 1. ve 3. haftalar (4) Beraberlik Görülmeyen Haftalar: 7., 11. ve 15. haftalar Deplasmanda En Farklı Skorla Galip Gelen Takım: Kardemir Karabükspor (12. haftada Mersin İdmanyurdu’nu 6-1 yenerek) Kendi Sahasında En Farklı Skorla Galip Gelen Takım: Bucaspor (16. haftada Çaykur Rizespor’u 6-1 yenerek) Evsahibi Takımların En Başarılı Olduğu Hafta: 16. hafta (8 galibiyet, 1 beraberlik: 25 puan) Deplasman Takımlarının En Başarılı Olduğu Hafta: 12. hafta (5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi: 17 puan) Deplasman Takımlarının Galip Gelemediği Hafta: 16. hafta (1 puan) (ayrıca 7. haftada 1 galibiyet, 7 yenilgiyle 3 puan elde ettiler) Evsahibi Takımların En Başarısız Olduğu Haftalar: 12. hafta (1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 yenilgi: 5 puan)

En Fazla Galip Gelen Takımlar: Kardemir Karabükspor, Konyaspor (11) En Az Galip Gelen Takım: Kocaelispor (2) En Fazla Berabere Kalan Takım: Kocaelispor (6) En Az Berabere Kalan Takım: Mersin İdmanyurdu (1) En Fazla Yenilen Takım: Hacettepe (11) En Az Yenilen Takımlar: Kardemir Karabükspor, Konyaspor (2) En Fazla Gol Atan Takım: Kardemir Karabükspor (40) En Az Gol Atan Takımlar: Orduspor, Kocaelispor (12) En Fazla Gol Yiyen Takım: Kayseri Erciyesspor (34) En Az Gol Yiyen Takım: Konyaspor (15)
Kendi Sahasında En Başarılı Takımlar: Kardemir Karabükspor (9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik: 25 puan), Konyaspor (9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik: 25 puan) Kendi Sahasında En Başarısız Takımlar: Orduspor ve Kayseri Ericyesspor (9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 5 yenilgi: 8 puan) Deplasmanda En Başarılı Takım: Altay (9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi: 17 puan) Deplasmanda En Başarısız Takımlar: Kartalspor (8 maçta 3 beraberlik, 5 yenilgi: 3 puan), Kocaelispor (9 maçta 3 beraberlik, 6 yenilgi: 3 puan)
Deplasmanda En Fazla Galip Gelen Takım: Altay (5) Deplasmanda En Az Galip Gelen Takımlar: Kartalspor, Kocaelispor (0) Deplasmanda En Fazla Berabere Kalan Takım: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (4) Deplasmanda En Az Berabere Kalan Takımlar: Dardanelspor, Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu (0) Deplasmanda En Fazla Yenilen Takım: Hacettepe (7) Deplasmanda En Az Yenilen Takımlar: Kardemir Karabükspor Konyaspor, Altay, Adanaspor (1) Deplasmanda En Fazla Gol Atan Takımlar: Kardemir Karabükspor, Altay (19)
Deplasmanda En Az Gol Atan Takım: Kartalspor (4) Deplasmanda En Fazla Gol Yiyen Takımlar: Çaykur Rizespor, Kocaelispor (18) Deplasmanda En Az Gol Yiyen Takım: Orduspor (5) Kendi Sahasında En Fazla Galip Gelen Takımlar: Kardemir Karabükspor, Konyaspor (8) Kendi Sahasında En Az Galip Gelen Takımlar: Kocaelispor, Orduspor, Kayseri Erciyesspor (2) Kendi Sahasında En Fazla Berabere Kalan Takımlar: Boluspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor (3) Kendi Sahasında En Az Berabere Kalan Takımlar: Kardemir Karabükspor, Konyaspor, Bucaspor, Kartalspor, Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor, Giresunspor, Hacettepe (1)
Kendi Sahasında En Fazla Yenilen Takımlar: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Kayseri Erciyesspor (5) Kendi Sahasında En Az Yenilen Takımlar: Kardemir Karabükspor, Konyaspor, Bucaspor, Boluspor (0) Kendi Sahasında En Fazla Gol Atan Takım: Bucaspor (24) Kendi Sahasında En Az Gol Atan Takım: Orduspor (6) Kendi Sahasında En Fazla Gol Yiyen Takım: Kayseri Erciyesspor (19) Kendi Sahasında En Az Gol Yiyen Takımlar: Kardemir Karabükspor, Altay (4)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.