Bank Asya’da gol rekoru kırıldı

Bank Asya’da gol rekoru kırıldı

Bank Asya 1. ligde 15. hafta da Konyasporun liderliğiyle geçilirken, sezonun gol rekoru kırıldı..

Konyaspor'un 2-1'lik Samsunspor galibiyeti ve 34 puanla liderliğini koruduğu Lig'de oynanan maçların 5’ini ev sahibi, dördünü deplasman takımları kazandı. Bu hafta beraberlik ise çıkmadı.. Ligde bu hafta, toplam 33 gol atıldı.. Bank Asya 1. ligde geride kalan 15 hafta da daha önce en çok gol, 27 golle 4. hafta da atılırken, bunu 26’şar golle 3 ve 14. haftalar izledi.. Geride kalan haftalarda en az gol ise 17 golle 11. haftada kaydedildi. 

Bank Asya 1. ligde lider Konyaspor’u 33 puanla Karabükspor ve 31 puanla Altay izlemekte. Ligin altında ise, 8 puanla Kocaelispor yer almakta. Ligde geride kalan 15. hafta da en gollü maçlar: 4-2 sonuçlanan Kartalaspor-Adanaspor ve Karabükspor-Hacettepe maçları olurken, teki maç 1-0’lık sonuçla tamamlandı. Giresunspor’dan Şenol ve Rizespor’dan Riberio rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı. 
Boluspor, Adanaspor, Bucaspor ve Altay deplasmanda kazanan takımlar oldu.. Zirvenin iddialı takımlarından Konyaspor ile birlikte Boluspor, Karabüksporspor, Adanaspor, Bucaspor, Karşıyaka ve Altay haftayı 3’er puanla kapattı. Kartalspor ve Giresunspor yenilirken, Rizespor ise 2 hafta aradan sonra kazanarak kendisine geldi..
Konyaspor’un 12 hafta lider kaldığı Bank Asya 1. ligde geride kalan 15. hafta da hakemler 48 kez sarı karta başvururken, kırmızı kart ise çıkmadı.. 15. hafta aynı zamanda ene çok sarı kart gösterilen 3. hafta oldu..  Daha önce 8 ve 9. haftalarda 50’şer kez sarı karta başvurmuştu. 15. hafta da, 9 sarı karatla Kartalaspor-Adaenaspor maçı en hırçın maç olurken, bunu 8 sarı kartla Çanakkale-Giresunspor maçı izledi.. 
Bank Asya 1. ligde 16. hafta perdesi Cumartesi günü yapılacak Boluspor-Karabükspor derbi maçıyla açılacak. Pazar günü ise Giresunspor-Konyaspor maçıyla birlikte şu maçlar oynanacak: Bucaspor-Çaykur Rizespor. Kocaelispor-Mersin İdman Yurdu.  Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Kayseri Erciyesspor. Altay-Dardanelspor. Samsunspor-Kartalspor. Hacettepe Spor-Karşıyaka. Hafta, Pazartesi günü yapılacak Adanaspor-Orduspor maçıyla kapanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.