Bank Asyada fırtına haftası

Bank Asyada fırtına haftası

Bank Asya 1. Ligin 32. haftası bugün birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Bir başka deyişle 1. ligde fırtınalar kopacak

Bank Asya 1. Ligin 32. haftası bugün birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Bir başka deyişle 1. ligde fırtınalar kopacak. Ligin 32. haftası oynanan Kartalspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başladı. Zorlu hafta bugün oynanacak 8 karşılaşma ile tamamlanacak. Haftanın iddiasız tek maçı ligden düşmesi kesinleşen iki takım arasında oynanacak. Sakaryaspor-İstanbul Güngörenspor maçı saat 17.00’de oynanacak. Tamamı saat 14.00’de oynanacak olan diğer 7 maçta ise alınan sonuçlarla adeta ligin seyri belli olacak.

Süper Lig mücadelesi, Play-Off mücadelesi ve lige tutunma mücadelesi veren takımlar kozlarını paylaşacak. Son iki haftaya 56 puanla şampiyonluk hesapları yaparak giren yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Play-Off’ta süper lig şansı aramak isteyen Adanaspor ile evinde karşılaşacak. Konyaspor ve Adanaspor, ligin 31. haftasını 3’er puanla kapatmışlardı. 58 puanla ligin zirvesinde yer alan Elazığspor ise, 34 puanla 15. sırada bulunan ve lige tutunmak isteyen TKİ Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 55 puanla ligin 3. sırasında yer alan Kasımpaşa, 43 puanla Play-Off için mücadele eden 43 puanlı Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak. 55 puanla 4. sırada yer alan Çaykur Rizespor, ligde kalmanın hesaplarını yapan 32 puanla 16. sırada bulunan Giresunspor’u konuk edecek. 54 puanlı Akhisar ise 41 puanlı Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ligin 32. haftasında bugün oynanacak maçların programı şöyle: 14.00 Çaykur Rizespor-Giresunspor (Yeni Rize Şehir), 14.00 Karşıyaka-Boluspor (Alsancak), 14.00 Konyaspor-Adanaspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk), 14.00 Kasımpaşa-Kayseri Erciyesspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan), 14.00 Denizlispor-Akhisar Belediyespor (Denizli Atatürk), 14.00 Bucaspor-Göztepe (İzmir Atatürk), 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Elazığspor (Tavşanlı Ada), 17.00 Kartalspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Sakarya Atatürk).

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.