BAL'lar fire vermedi

BAL'lar fire vermedi

Deplasmanlı Bölgesel Ligde mücadele eden Konya takımları haftayı galibiyetle kapatarak spor kamuoyunu sevindirdi

Selçuklu Belediyespor sahasında Sarayönü Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda galip gelmesini bildi.

SELÇUKLU BELEDİYE EVİNDE KAZANIYOR: 2-0
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor, sezonun 4 haftasında sahasında Burdur Şekerspor’u konuk etti. Selçuklu Belediyespor bu maçı 2-0 kazanarak puanını 6 yaptı. Mavi-beyazlı ekibin gollerini 20. dakikada Kadir, 60. dakikada Tuğrul kaydetti. Selçuklu ekibi aldığı bu galibiyetle sahasında oynadığı 2. maçı da kazanmış oldu. Mavi-beyazlı ekip sahasında Manavgat Belediyespor’u da yenmişti.
BEYŞEHİR SİFTAH YAPTI:1-4
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. Grup temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor, dün çıktığı deplasmanda kendisi gibi yeni takımlardan Afyon İhsaniye Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek ilk kez üç puanla çalıştı. Maçın 8. dakikasında Mücahit’in ceza alanı içerisinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Gökhan’la gole çeviren mavi beyazlı ekip 1-0 öne geçti. 15. dakikada İsmail’in şutu direkten döndükten sonra, ev sahibi ekip Hasan’ın attığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Devre bu skorla bitti. İkinci yarıya da iyi başlayan Beyşehir Belediyespor, bu kez Süleyman’ın ayağından gelen golle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Daha sonra çözülen rakibi karşısında maçı tek kaleye çeviren temsilcimiz 75. dakikada oyuna sonradan giren Sayan ve 87. dakikada yine ikinci yarı oyuna dahil olan Alper’in attığı gollerle karşılaşmayı 4-1 kazanıp, sezonun ilk galibiyetin aldı.
SARAYÖNÜ HAKAN’LA GÜLDÜ: 0-2
Sezona şampiyonluk iddiasıyla girmesine rağmen, son iki haftayı puan kaybıyla geçiren Sarayönü Belediyespor’u tecrübeli golcü Hakan Dörtyol hayata döndürdü. Önceki haftalara göre daha iyi görünen yeşil-siyahlılar Demre deplasmanında aldığı bu galibiyetle puanını 7 yaptı ve 4. sıraya yükseldi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.