Balıkesirspor, Sivasspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Balıkesirspor, Sivasspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'in geride kalan 9 haftasının ardından puan cetvelinin dibine demir atan Balıkesirspor, 24 Kasım'da evinde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde çalışmalara başlayan kırmızı beyazlı ekip,...

Süper Lig'in geride kalan 9 haftasının ardından puan cetvelinin dibine demir atan Balıkesirspor, 24 Kasım'da evinde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde çalışmalara başlayan kırmızı beyazlı ekip, bu maçtan üç puan alıp kötü gidişe son vermek istiyor. Teknik Direktör İsmail Ertekin, Sivasspor maçından mutlak üç puan almak zorunda olduklarını bildirdi.

Süper Lig'de geride kalan 9 haftada 5 puan toplayıp, ligin dibine demir atan Balıkesirspor, Sivasspor maçıyla çıkış arıyor. Kırmızı beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör İsmail Ertekin, antrenman öncesi art arda oynadıkları son iki deplasman maçını değerlendirdi.

Eskişehir deplasmanında alınan bir puanın iyi olduğunu belirterek, "En azından rakip olarak görünen takımlardan deplasmanda puan alıyorsanız avantaj gibi görünmesine rağmen 1 puan çok da işimizi görmedi. Ardından Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız maçta beklentimiz yüksekti. Mersin İdmanyurdu puan almamız gereken bir takımdı. Ancak alamadığımız için üzgünüz. Son iki maça baktığımızda çok fazla pozisyona giriyoruz, doğru işler yapıyoruz. Ancak bireysel hatalar yapıyoruz. Çok küçük hatalar bize çok pahalıya patladı. Bundan sonra biraz daha fazla çalışmalıyız. Bu gol yeme sorunumuzu çözmeliyiz." dedi.

Hakemlere yönelik eleştirilerde de bulunan Ertekin, Türkiye'de ağlamayana meme verilmediğini söyledi. Hakemlerle uğraşmamalarına rağmen, devamlı haklarının yenildiğini iddia ederek, "Bunlara rağmen hiç gündeme gelmiyoruz. Büyük takımlar en ufak bir arızada inanılmaz gündemde ama biz bu kadar ceza yememize rağmen sesimiz çıkmıyor. Teknik adam atılıyor para cezası veya maç cezası yiyor, yöneticiler konuştukları zaman ceza yiyor, takımlar ve seyirciler ceza yiyorlar. Bunların hepsi basında bir bir açıklanıyor. Maddi ve manevi. Bir tek açıklanmayan şey var. Her türlü hatayı yapan hakem arkadaşların cezaları açıklanmıyor. Böyle de ilginç bir tablo var. Eğer biz bir futbol ailesiyiz diyorsak, hakemler bu aileden değiller mi? Onların cezaları neden açıklanmıyor? Veya kimse bilmiyor. Niye? Ben bunu yaptım, Fenerbahçe'nin teknik direktörü bunu yapmadı mı? Hangi kulüp fazla baskı yaparsa o kulübün lehine çalışmaya başlıyorlar. O zaman kimse konuşturulmasın. Lige yeni çıktık diye herkes bizim üstümüze basmak zorunda değil. İnşallah böyle konuştuk diye niye cezamız artmaz. Gerçi kimseye küfür etmedik, kimseye tacizde bulunmadık." ifadelerini kullandı.

Sivasspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin, bu maçtan mutlak üç puan almak zorunda olduklarını vurguladı. Bu maçtan alacakları üç puanla ilk devre almayı planladıkları puana yaklaşacaklarını ifade etti. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi konsantre olarak değerlendireceklerini belirten Ertekin, "Sivas maçını mutlaka üç puanla bitirmek zorundayız. Başka çaremiz yok. Bu maçı kazandığımızda takım ve taraftarlarımızla bu işten güvenli bir şekilde çıkmış olacağız. Bu nedenle çok önemli bir maç." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.