Balıkesir'de zor randevu

Balıkesir'de zor randevu

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'u Hasan kabze'nin attığı tek golle geçmeyi başaran Torku Konyaspor bugün saat 13.00'de başlayacak Balıkesir maçından da galibiyet bekliyor. Maçı Barış Şimşek yönetecek

Torku Konyaspor bugün Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hedef: 3 puan. Ligde ikinci yarı perdesini iç sahada Eskişehirspor galibiyetiyle açarak 20 puana ulaşan ve moral kazanan Torku Konyaspor, 19. hafta maçında bugün Balıkesirspor ile mücadele edecek. Balıkesir Atatürk Stadyumunda saat 13.00'de başlayacak maçı Trabzon bölgesinden  Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yaparken, maçın dördüncü hakemi Sinan Cem İyihuylu.
 
Hazırlıkların Konya bölümü Cuma günü yaptığı antrenmanla tamamlayan ve gece geç vakitlerde Balıkesir’e vararak dinlenmeye çekilen yeşil-beyazlılar, sın antrenmanı dün öğleden sonra yaparak hazırlıkları tamamladı. Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. 
 
Torku Konyaspor’da, sakatlığı geçen Marica ile yeni transferlerden Kenan Özer ve Mahlangu'nun 18 kişilik kadroya alınacakları öğrenildi. Kaleci Mario Jorge Quintas Felgueiras'ın ise ilk 11'de sahaya çıkması tahmin ediliyor. Sarı kart cezalısı Mehmet Güven bu hafta oynayamayacak. Bu futbolcunun yerine ilk 11’de Ali Turan veya Recep’in formda giyebileceği ileri sürüldü.. Konyaspor’da, Torje, Ömer Ali ve Mehmet Uslu 3’ere sarı kartla oynayacak. 
 
Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Felgueiras (Kaya)- Ömer Ali, Selim Ay, Kokaloviç, Vukoviç- Ali Çamdalı, Uğur İnceman- Djalma, Recep, Torje- Hasan Kabze. Torku Konyaspor ile Balıkesirsopr bugün  ikinci kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maçı Kartallar Torje ve A. Hamit’in kendi kalesine attığı gollerle 2-0 kazanmıştı. Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek ise, bu sezon Torku Konyaspor’un 3. maçına çıkacak. Şimşek, daha önce 11. hafta da Akhisar Belediye Gençlik ve 14. hafta da Gençlerbirliği maçlarında düdük çalmıştı.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.