BALda zorlu hafta sonu

BALda zorlu hafta sonu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grupta heyecan fırtınası bugün yapılacak 4. Hafta maçlarıyla esmeye devam edecek. Temsilcilerimizden 2si deplasmanda, 1i iç sahada terleyecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bugün zorlu bir hafta sonu yaşanacak. BAL Ligi 7. Grupta bugün Burdur Şekerspor’u konuk edecek olan Selçuklu Belediyespor’un antrenörü Zekeriya İğdeli, “Ligde yeni takım olmamız nedeniyle henüz istikrarı yakalayamadık. Evimizde galip geldik, deplasmanlarda kaybediyoruz. Şimdi yine kendi sahamızda, bizimle aynı puana sahip olan Burdur Şekerspor ile oynayacağız. Hafta boyu yaptığımız antrenmanlarda, hatalarımızı görmeye çalıştık. Seyircimiz önünde Burdur Şekerspor’u yenerek ikinci galibiyetimizi almak ve biraz daha rahatlamak istiyoruz. Selçuklu Belediyespor, bu ligde kalacaktır. İyi bir kadroya sahibiz, sadece zamana ihtiyacımız var. Tüm Konyalı futbolseverleri maça davet ediyorum, onların vereceği destek çok önemli. Artık puana kaybına tahammülümüz yok” dedi. Selçuklu Belediye Stadında saat 14.30’da başlayacak olan Selçuklu Belediyespor-Burdur Şekerspor maçını Uşak Bölgesel Hakemlerinden Zafer Altıntaş yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Gündüz ve Süleyman Öztürk yapacak. 4. hakem Ahmet Bilal Deniz.
BEYŞEHİR İHSANİYE KARŞISINDA
Beyşehir Belediyespor, bugün deplasmanda İhsaniye Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. Rakibini yenerek galibiyetle tanışmak isteyen mavi-beyazlıların antrenörü Nail Vurucu, “İyi futbol oynuyoruz, ancak galip gelmeyi başaramadık. Her geçen hafta biraz daha lige alıştığımızı düşünüyorum. İhsaniye Belediyespor, grubun son sırasında yer alan bir takım. Bizim karşımızda galip gelmek isteyecek ve sahalarında oynamanın avantajıyla üzerimize geleceklerdir. Tedbirlerimizi buna göre aldık, biz de ligde ilk kez galip gelerek taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Çekişmeli bir müsabaka olacak, inşallah bu defa galip gelen taraf Beyşehir Belediyespor olacak” dedi. İhsaniye Belediyespor-Beyşehir Belediyespor maçı bugün saat 14.30’da İhsaniye İlçe Stadında başlayacak. Müsabakayı Yalova Bölgesel Hakemlerinden Ramazan Karahasan yönetirken, yardımcılıklarını ise İbrahim Mengübeti ve Ersin Efe yapacak. 4. hakem Oğuzhan Tekin.
SARAYÖNÜ DEMRE SINAVINDA
7. Grupta sezona şampiyonluk umuduyla başlayan, ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan Sarayönü Belediyespor, bugün deplasmanda iddialı ekiplerden Demre Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını belirten antrenör Niyazi Kart, “Grubun en güçlü ve en iyi kadrosuna sahip olmamıza rağmen, istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Elbette bu durum herkesten çok bizleri üzüyor, taraftarlarımıza iyi hediyeler verememek hepimizi kahrediyor. Ayrıca iki Serkan’ın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamamaları, Rafet’in düğünü nedeniyle bir hafta bizle birlikte olmaması, kötü sonuçları beraberinde getirdi. Henüz kaybedilmiş bir şey olduğunu sanmıyorum. Demre Belediyespor’u yenip, kendimize geleceğiz. Rakibimizin iddialı olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Maça mutlak galibiyet için çıkacağız” dedi. Bugün saat 14.30’da Kale Demre Stadında başlayacak olan Demre Belediyespor-Sarayönü Belediyespor maçını İzmir Bölgesel Hakemlerinden Ugur Topaloğlu yönetecek. Ayhan Çalışkan ve Tamer Okuldaş, Topaloğlu’nun yardımcılıklarını yaparken, müsabakanın 4. hakemi Fikri Çakmaklı.
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.