BAL’da tek kazanan Çumra

BAL’da tek kazanan Çumra

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz arasında haftayı galibiyetle kapatan tek takım Çatalhüyük Çumra Belediyespor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz arasında haftayı galibiyetle kapatan tek takım Çatalhüyük Çumra Belediyespor oldu. Çumra ekibi karşılaşmayı hükmen kazanırken Sarayönü deplasmanda Karapınar Belediyespor ise evinde kaybetti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor haftayı puansız kapatırken Çatalhüyük Çumra Belediyespor  sahasındaki Anamur Belediyespor maçını hükmen 3-0 kazandı.

ANAMUR BELEDİYE İMZA ATAMADI
Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un sahasında oynayacağı Anamur Belediyespor karşılaşması rakibin imza yetkisi olan yöneticisi olmaması nedeniyle oynanamadı. Federasyonun bu karşılaşmayı Çatalhüyük Çumra Belediyespor lehine hükmen 3-0 tescil edilmesi bekleniyor. Kırmızı-yeşilli ekip skorun tescilinin ardından puanını 26 yapacak.

SARAYÖNÜ KARAMANDA AĞIR YARA ALDI  
Sarayönü Belediyespor Karaman Belediyespor deplasmanında 3-0 gibi ağır bir yenilgi aldı. Yeşil-siyahlı ekip sahadan eli boş ayrılırken Tünay ise gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düştü. Tünay maçın 53.dakikasında rakibine arkadan tekme savurdu. Karşılaşmanın hakemi Serkan Tekin Tünay’a 2. Sarı kartını ardından kırmızı kartı göstererek oyundan ihraç etti. Karaman Belediyespor’un golleri 14.dakikada Mehmet ali, 61 Samet Pirdal ve 66’da A. Lütfi’den geldi. Yeşil-siyahlı ekip 28 puanda kaldı.

KARAPINAR YİNE KAYBETTİ.
Ligde kötü bir performans sergileyen Karapınar Belediyespor sahasında Kozan Belediyespor’a 2-1 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Karşılaşmada  bir temsilcimize bir de rakibe olmak üzere 2 kırmızı kart çıktı. Karapınar Belediyespor 6 puanda kaldı ve sıralamadaki yeri değişmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.