BALda Konya takımları tat vermiyor

BALda Konya takımları tat vermiyor

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta sezonun 3. haftası oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı

Bu grupta mücadele eden Konya takımları henüz istenilen başarıyı yakalayamadı. Selçuklu Belediyespor Emirdağ deplasmanında 2-1 yenilerek 3 puanda kaldı ve 8 sırada haftayı tamamladı. Mavi-beyazlı ekip sezonun ilk haftasında Sarayönü Belediyespor’a yenilmişti. Selçuklu Belediyespor geçtiğimiz hafta ise ilk galibiyetini ve puanlarını Manavgat Belediyespor’a karşı almıştı. Sarayönü Belediyespor ise sahasında Isparta İl Özel İdarespor ile sahasında golsüz berabere kaldı.
Yeşil-siyahlı ekip sezonun ilk maçında aldığı Selçuklu Belediyespor galibiyeti ile birlikte puanını 4’e çıkardı. Sarayönü ekibi 2. maçında grubun favorisi Emrespor’a deplasmanda kaybetmişti. Sarı-siyahlı ekip topladığı 4 puanla 6. sırada yer aldı. Beyşehir Belediyespor ise şuana kadar 2 puan topladı. Son maçında Kumluca Belediyespor’u konuk eden mavi-beyazlı ekip rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ligde henüz galibiyeti olmayan Beyşehir Belediyespor 2 puanla 10. sırada yer alıyor.
Grupta Emrespor ve Emirdağ ekibi 9 puanla zirvede yer alıyor. Son iki sırada ise 1 puanı bulunan Ispartaspor ile henüz puanla tanışamayan İhsaniye Belediyespor bulunuyor. BAL 7. grupta 3. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Beyşehir Belediye 1-1 Kumluca Belediye Spor, Ispartaspor 2-2 Demre Belediyespor, Sarayönü Belediyespor 0-0 Isparta İl Özel İdare Spor, Manavgat Belediyespor 0-1 Emrespor, Emirdağspor 2-1 Selçuklu Belediyespor, Burdur Şekerspor 3-1 İhsaniye Belediye Spor BAL 7. grupta 4. haftanın programı ise şu şekilde: Demre Belediyespor -Sarayönü Belediyespor,  Kumluca Belediye Spor-Ispartaspor, Selçuklu Belediyespor-Burdur Şekerspor, Emrespor-Emirdağspor, Isparta İl Özel İdare Spor-Manavgat Belediyespor, İhsaniye Belediye Spor-Beyşehir Belediye.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.