Bakkal'dan destek ziyareti

Bakkal'dan destek ziyareti

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iki takımında geldiği ortamda birbirine destek olması gerektiğinin altını çizdi.

DESTEK OLMALIYIZ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iki takımında geldiği ortamda birbirine destek olması gerektiğinin altını çizdi. Bakkal, “Ben Giresunspor maçı öncesi moral ziyaretin bulunuyorum. Futbolcularla sohbet ettik. İki takımda Konya için önemli, yaşamaları gerekiyor. İnşallah bu hafta iki takımda maçlarını kazanıp rahatlamak istiyor. Başkanımız Mehmet Günbaş ve İlker Erdem hocama başarılar diliyorum. İnşallah bu birliktelik hafta sonu sonuçlara yansır hepimiz mutlu oluruz” dedi.

ÇOK MEMNUN OLDUK

“Mesut Bakkal hocamızın aramıza gelmesi hem beni hemde futbolcularımızı psikolojik açıda memnun etti” diyen Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: “Mesut hocamızla sürekli görüşme halindeyiz. Geldiğimiz günden bu yana aynı şeyleri söylüyoruz  İnşallah iki takım dilek temennisi gerçekleşir. Buna inanıyoruz. Bu hafta Giresun’a gideceğiz ve elimizden gelinin en iyisini yapıp döneceğiz. Mesut hocama geldiği için teşekkür ediyorum. İnşallah Konyaspor’umuz ve Konya Anadolu Selçuklusporumuz ligi isteği yerde bitirir. Başkanımıza da teşekkür ediyorum bizlere hep destek oluyor” ifadelerini kullandı.

SONUÇLARA YANSIYACAKTIR

Ziyaretinden dolayı Mesut Bakkal’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş’da bu birlikteliğin sonuçlara yansıyacağını belirti. Günbaş, “Sezon başından buyana Mesut Hocam ile birlikte hareket ediyoruz. Bu günde takımızı ziyaret etmesi teknik heyet ve futbolcularımızla yemek yemesi  moralleri üst seviyeye çıkardı. Mesut hocama bir kez daha teşekkür ediyoruz. Torku Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukluspor ligde kalmama gibi bir düşüncemiz yok. Bugün buradaki bu birliktelik bunu gösterdi. İnşallah önümüzdeki günler bizim için daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.