Bakkal: İyi ki gelmişim

Bakkal: İyi ki gelmişim

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ligin ilk yarısında hedefledikleri puana ulaştıklarını belirtirken, her geçen gün Torku Konyaspor ile anlaşma sağladığı iin daha da mutlu olduğunu söyledi

Devre arası kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini ve zor geçecek sezonun ikinci devresine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Torkku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Torku Konyaspor'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve tek düşüncelerinin bir an önce Süper Lig'de kalmayı garantilemek olduğunu söyledi.

“İLK YARI HEDEFİMİZİ TUTTURDUK”

“Öncelikle Uğur hocaya böylesine kaliteli ve hazır bir takım bıraktığı için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” sözleriyle açıklamasına başlayan Mesut Bakkal, "Bakıldığında gerçekten yetenekli, kaliteli ve takım başarısını isteyen karakterli insanlardan kurulu bir takıma geldim. İlk yarının son iki maçında bunu ortaya koyduk ve 4 puan alarak 20 puan hedefimizi tutturup devre arasına girdik. Antalya'da 1 haftadır devam eden kampımız istediğimiz gibi güzel bir ortamda ve çalışma şartlarında devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımın çalışmalarda göstermiş oldukları olumlu tepki bizi daha fazla memnun ediyor. Kampa yeni transferlerimizin de dahil olmasıyla tam kadro başlamamız ciddi anlamda bir avantaj. Ligin ikinci devresine kadar görülen eksiklerimizi giderme adına hazırlıklarımıza devam edeceğiz.” dedi.

“SAKAT OYUNCULARIMIZ İYİLEŞİYOR”

Sakat oyuncuların durumunun giderek iyileştiğini belirten Bakkal, “Şu an için sadece Ali Turan ve Mehmet Güven'in hafif sakatlıkları var. Ama tedavi süreçleri iyi geçtiği için en kısa sürede hazır bir şekilde aramıza döneceklerini umuyoruz. Vukovic'in durumu ciddi değil. Kendisi birkaç gün takımdan ayrı çalıştı ve yeniden bizimle birlikte antrenmanlara katılacak. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Çalışmalarımızın karşılığını ligde almak istiyoruz. Kadro kalitemizi sahaya yansıtarak ligde kalma hakkını haftalar önce elde etmek ve sonrasında daha güzel işler yapmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

“BURADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Torku Konyaspor'a gelirken kendisinin yarım sezonluk bir sözleşme yapmayı düşündüğünü ancak yeşil beyazlı yöneticilerle yapılan görüşme sonrasında 1,5 yıllık anlaşmaya vardıklarını da sözlerine ekleyen Bakkal, "Bana karşı yaklaşımları, gelecek ile ilgili planları gerçekten beni mutlu etti. Torku Konyaspor'a gelmemin doğru bir karar olduğunu anladım. Şimdi çok kısa bir zaman olmasına rağmen bunu tüm samimiyetimle söylüyorum; Torku Konyaspor'da ve Konya'da olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu mutluluğum güzel işler ve başarılı sonuçlar aldıkça daha da artacaktır. Biz burada koskoca bir şehrin sorumluluğunu aldık. Bunun bilincindeyiz. Öncelikli görevimiz tabii ki bize güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmamak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.