Bakkal: Hazır bir takım teslim aldım

Bakkal: Hazır bir takım teslim aldım

Antalya Serik’in Belek Beldesi’nde ikinci devre hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor, bugün ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Antalya Serik’in Belek Beldesi’nde ikinci devre hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor, bugün ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mesut Bakkal, takımın başına ligin ilk devresinin son 2 maçında geldiğini vurgulayarak, “Çok fazla bir şey olmasa bile hazır bir takım teslim aldım. Uğur Tütüneker hocaya teşekkür ediyorum. Hem disiplinli hem de çok kaliteli bir takım bırakmış. Geldik ve Kayseri’den 1 puan aldık. Ardından Eskişehir’e karşı iyi bir galibiyet elde ettik. Ligin ilk devresini 20 puanla bitirmek bizim için önemliydi. Bu puan bizim ayaklarımızı yere daha sağlam basmamızı sağlayacak. Takımdan memnunum. 1-2 tane transferimiz var. İkinci yarıdaki hedeflerimiz bu puanların üzerine çıkmak. Konyaspor’un marka değerini artırmak istiyoruz” dedi.

Türkiye’ye futbol anlamında iyi eğitimcilerin lazım olduğunu belirten, Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Ekonomik şartlar düzeltilmeli. Türk futbolunda, yukarı ile aşağı arasında dağlar kadar fark var. Ekonomik şartları düzeltip, geçim sıkıntısını çözmeliyiz. Yani, bir hocanın hem öğretmesi hem de başarılı olması çok zor diye düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.