Bakkal: Çok mutluyum

Bakkal: Çok mutluyum

Teknik Direktör Mesut Bakkal, Kayserispor maçı ardında yaptığı açıklamada çok mutlu olduğu bir maçı geride bıraktıklarını belirtirken, artık takımın marka değerini yükseltmeleri gerektiğini ifade etti.

3-0 galibiyetle sona eren Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, sonucu güzel olan bir maçı geride bıraktıklarını, alınan galibiyetten ve yeni sezonda da Süper Lig'de mücadele edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

“ARTIK DAHA İYİ OLMALIYIZ”
Açıklamasına, "Bugün alınan sonuçtan dolayı çok mutlu ve keyifliyim" sözleriyle başlayan Mesut Bakkal, "Çok önemli bir maç oynadık. Şu an 41 puanımız var. Takımı kümede bırakmanın keyfini yaşıyorum. Bu takım çok daha iyilerine layık. Daha büyük başarı ve hedeflere layık Konya. Usta ayaklar ortaya çıkınca keyifli bir maç izledik. Daha farklı da olabilirdi. Kayserispor'u mücadelesinden dolayı kutluyorum. Son maç çok güzel oldu. Bundan sonraki dönemde çok daha güzel işler yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

“MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTMELİYİZ”
Göreve başladığı gün yeşil beyazlıların küme düşmeye aday ekipler arasında gösterildiğini ve o günlerden bugünlere geldiklerini de sözlerine ekleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Bakıldığında 16.haftada göreve geldik. 16 puanımız vardı ve deplasmanda sadece 1 puanı olan, galibiyeti bulunmayan bir takımdık. Ama biz oyuncuların gerçek kimliklerine kavuşmaları için çalıştık. Emeklerimizin karşılığını da aldık. Her zaman söylediğim gibi Türkiye'nin en iyi ön tarafına sahibiz. Oyuncularım vites arttırdıklarında sonuca gittiler. Kalitelerini ortaya koydular. Şimdi herkesin keyifle izlediği bir Konyaspor var. Üreten ne yaptığını bilen bir takım var. Hem pozisyon buluyor hem de iyi savunuyor. Birçok takımı geride bıraktık. Önümüzdeki dönemde de pozitif oynamaya ve bol üretmeye yönelik bir takım oluşturmayı düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Beklentilerimizi karşıladılar. Bu takımda en az 8 kişi 15 maç yan yana oynamadı. Daha iyi transferler yapmalı ve takımın marka değerini yükseltmeliyiz" dedi.

“İHTİYACIMIZ OLDUĞUNDA YANIMIZDAYDILAR”
Taraftarlara da teşekkür eden Bakkal, "Onlara ne zaman çağrıda bulunsak her zaman bizim yanımızda oldular. Son haftalarda tribünleri tamamen doldurdular. İç sahada kaybettiğimiz Elazığspor ve Gaziantepspor maçlarında bile en ufak bir tepki görmedik. Çünkü taraftarımızda biliyordu. Bu takım kazanma adına her şeyini ortaya koyarken oynadığı futbolla da herkese zevk veriyordu. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.