Bakkal: Beklentileri çok artırdık

Bakkal: Beklentileri çok artırdık

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal yeni sezon için spor kamu oyununun beklentilerini çok arttırdıklarını söyledi. Bakkal golcü oyuncu alacaklarını ve Djalma transferinin bitmesini istediğini söyledi

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan sezonun ilk antrenmanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, uzun bir çalışma döneminin kendilerini beklediğini ve bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip yeni sezonda artan beklentilere cevap vermek için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

'İyi oyuncular transfer ettik ve iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz' sözleriyle açıklamasına başlayan Mesut Bakkal, "Öncelikle 2014-2015 sezonu başta takımımız olmak üzere tüm takımlara hayırlı olsun. Önümüzde sezonun başlangıç tarihine kadar uzun bir çalışma dönemi olacak. İlk çalışmamızı yaptık. Burada 10 Temmuz'a kadar çalıştıktan sonra Isparta Davraz'da kampa gireceğiz. 8 günlük kamp sonrasında iki gün vereceğiz ve üçüncü etap hazırlıkları için 21 Temmuz'da Hollanda'da çalışmalara başlayacağız. Hollanda'da 5 hazırlık maçı oynayacağız ve 4 Ağustos'ta yeniden Türkiye'ye döneceğiz. İnşallah bu kamp dönemimde hem çalışma anlamında hem de takım olma anlamında iyi şeyler yaparız. Konya'da ve Konyaspor'da bulunmaktan ve çalışmaktan son derece mutluyum. Burası benim evim oldu. İşimdeki mutluluk ve huzur performansımıza yansıyor. İnşallah bu yeni sezonda da aynı şekilde devam eder. Hiçbir zaman Konyaspor'dan ve Konya'dan ayrılmayı düşünmedim. Oyuncularımla yaptığım toplantıda geçen sene ortaya koydukları performansın üzerine çıkmalarını ve kendilerinden beklentilerin arttığını dile getirdik" diye konuştu.

GOLCÜ OYUNCU ALINACAK

Transfer konusunda da değerlendirmede bulunan Mesut Bakkal, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın golcü oyuncu alacağız. Transfer için konuştuğumuz kaleciler var. İsim verdiğimiz zaman iş değişiyor. Biz de iyi bir takım olma adına, iyi şeylerin yapıldığı bir ortamda iyi oyuncular transfer edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz, transfer yapacağız ve golcü oyuncu alacağız. Djalma Campos’un geri alma durumu gündeme geliyor. Bu transferin bitmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.