Bakan Yılmaz, Herkesi Oy Kullanmaya Çağırdı

Bakan Yılmaz, Herkesi Oy Kullanmaya Çağırdı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivaslılardan sandığa gitmelerini istedi. Yılmaz, “Kime oy verirlerse versinler ama mutlaka katılsınlar. Sivas'ta demokratik kültürün yerleşmiş olduğunu göstersinler." dedi. Bakan İsmet Yılmaz, cumhurbaşkanı...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivaslılardan sandığa gitmelerini istedi. Yılmaz, “Kime oy verirlerse versinler ama mutlaka katılsınlar. Sivas'ta demokratik kültürün yerleşmiş olduğunu göstersinler." dedi.

Bakan İsmet Yılmaz, cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Fevzi Paşa İlkokulu’nda kullandı. Sabah oyunu kullanmak için geldiği İlkokulda sandıkları dolaşan Bakan Yılmaz, daha sonra oyunu kullanacağı 1259 no'lu sandığın yer aldığı sınıfa geçerek oyunu kullandı. İsmet Yılmaz, ‘hayırlı olsun’ dilekleriyle zarfı sandığa attı.

Çıkışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Yılmaz, "Cumhurbaşkanı seçimi, ülkemiz için hayırlı olsun, yedi iklim için hayırlı olsun, kültür coğrafyamız için hayırlı olsun. İnşallah, büyük Türkiye'ye ulaşmak için bir adım daha yaklaştırır.” temennisinde bulundu.

Herkesi, kime oy verirse versin oy kullanmaya çağıran Bakan Yılmaz, “Sivaslı bütün hemşehrilerimi mutlaka bu seçime katılsınlar istiyorum. Kime oy verirlerse versinler ama mutlaka katılsınlar. Sivas'ta demokratik kültürün yerleşmiş olduğunu göstersinler." ifadesini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.