Bakan Yıldırım'dan kıyafet tartışmalarına tepki geldi

Bakan Yıldırım'dan kıyafet tartışmalarına tepki geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk Hava Yolları'nın tasarlanan yeni kabin ekibi kıyafetlerine dönük tartışmaları değerlendirdi. Bakan Yıldırım, "Türk Hava Yolları küresel bir marka. THY rekor kırarken bunları konuşmayalım" de

THY'nin kabin ekibi kıyafetleri için Modacı Dilek Hanif'in çizdiği yeni tasarımlar hakkında kamuoyuna yansıyan tartışmaları değerlendiren Bakan Yıldırım şunları söyledi:

"Bir ürün için pek çok alternatifleri denersiniz. Başkasını denersiniz. Sanırım en sonunda bir salonda herkesi toplayacaklar mankenler yürüyecek, beğenilip beğenilmediği ortaya çıkacak. Niye bu gürültü patırtı anlamadım. Türk Hava Yolları küresel bir marka. THY rekor kırarken bunları konuşmayalım.

Boğaziçi Köprüsü 2013 yılında bakıma girecek

Köprü Bakımı, büyük onarım yapılırken trafik açısından yaşanabilecek sıkıntının minumum düzeyde tutulması gerekiyor. Biz bunun üzerine yoğunlaşıyor ve bunun için gerekli olan tedbirleri alıyoruz. 2013 yılı içerisinde Boğaziçi Köprüsü'nün bakım onarımı başlayacak. Vakti geldiği zaman tarihini açıklayacağız.

3'üncü köprü 2015 yılı sonunda açılacak

3'üncü köprüyle ilgili takvim süreci başladı. 2015 yılı sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz. Herhangi bir sorun yaşanmadığı taktirde 2015 yılı sonunda 3'üncü köprüyü açılacak." (CNBC-e TV)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.