Bakan Müezzinoğlu: Herkes Ense Tıraşını Görecek

Bakan Müezzinoğlu: Herkes Ense Tıraşını Görecek

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Müezzinoğlu, “Seçimler güzel olacak, hayırlı olacak. Vatandaşımız eline makası alarak tıraşı yapacak. Herkes ense tıraşını...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Müezzinoğlu, “Seçimler güzel olacak, hayırlı olacak. Vatandaşımız eline makası alarak tıraşı yapacak. Herkes ense tıraşını görecek hayırlı olsun.” dedi.

Rumeli Türkleri Vakfı tarafından Eyüp Feshane’de düzenlenen ‘2. Uluslararası Rumeli, Balkan, Trakya Kültür, Sanat ve Tanıtım’ günlerine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Müezzinoğlu, hava muhalefeti nedeniyle Çorlu Havaalanı’na zorunlu iniş yapan ve kendisinin de içerisinde bulunduğu uçakta yaşadıkları hakkında bilgi verdi. Müezzinoğlu, “Bir türbülansta neler yaşanabilirse onları yaşadık. Çokta anlatılabilecek bir hadise olduğunu düşünmüyorum. Ne bende nede arkadaşlarımda herhangi panik olmadı. Kaptan pilotun muhtemelen kuleyle görüşürken ‘Uçağın hakimiyetini kaybettim, hakim olamıyorum’ cümlesi üzerine ‘Tamam artık biz gidiyoruz bu kadarmış, Allah ömründe, ölümünde hayırlısını versin’ diye hepimizin dua ettiğini biliyorum. Yaşanacak bir şey varsa o takdirin önüne hiçbir şey geçemiyor. Bugüne şükür diyorum.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan panikle bütün duaların okunduğunu, hatta unutulmaya yüz tutmuş duaların bile hatırlandığını söyleyen Müezzinoğlu, “Çok şükür o duaları hatırladık. O anlar için ne aileme, nede size anlatabileceğim olağanüstü bir şey yok. Ama temennim ve duam şu Allah hiç kimseye öyle anlar yaşatmasın. Başımıza bir bela gelse bile sıkıntı gelmeden toprağa basmış olmak, evimize gitmiş olmak büyük bir zenginlik. Allah’a şükür diyorum.” diye konuştu.

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: “Seçimler güzel olacak, hayırlı olacak. Vatandaşımız eline makası alarak tıraşı yapacak. Herkes ense tıraşını görecek hayırlı olsun.”

Bakan Müezzinoğlu, programın ardında Feshane'den ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.