Bakan Muammer Güler için 29 kurban kestiler

Bakan Muammer Güler için 29 kurban kestiler

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Midyat İlçesi'ne giderken, yaklaşık 100 araçlık bir konvoy da eşlik etti. Uzun araç konvoylarının geçtiği her güzergahta alınan sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Bakanlığın korumalarının ilave olarak özel harekat polisleri, asker ve jandarma ile bölgede etkili olan köy korucuları, Bakan Güler'in geçtiği yol boyunca önlem alırken, Kobra tipi bir helikopter de Güler ve beraberindeki konvoya havadan eşlik etti.

29 KOÇ KURBAN EDİLDİ

Bakan Güler'in dün konvoyunda yaşanan ve AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey'in hafif yaralanmasına neden olan trafik kazasından sonra Bakan Güler, bugün gittiği her yerde kaza belaya karşı ve görevinde başarı için kesilen kurbanlarla karşılandı. Bakan Güler, Mardin'den Midyat İlçesi'ne gitmek üzere yola çıkarken, Kabala Beldesi'nde 12, Şenköy Beldesi'nde 4, Ömerli İlçe girişinde 3, Midyat İlçe girişinde 2, belediye binası önünde 3, AK Parti Midyat İlçe binası girişinde 4 ve Estel Meydanı'nda 1 olmak üzere toplam 29 koç kurban olarak kesildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.