Bakan Eroğlu: Tedbirler Alındı, Seçimlerde Sabotaj Falan Olmaz

Bakan Eroğlu: Tedbirler Alındı, Seçimlerde Sabotaj Falan Olmaz

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçime şaibe karıştırılabileceğine yönelik endişeler için "Tedbirlerin alındığını, seçimlerde sabotaj falan olmayacağını" savundu.Eroğlu, cumhurbaşkanı seçiminde oyunu memleketi Afyonkarahisar’ın...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçime şaibe karıştırılabileceğine yönelik endişeler için "Tedbirlerin alındığını, seçimlerde sabotaj falan olmayacağını" savundu.

Eroğlu, cumhurbaşkanı seçiminde oyunu memleketi Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu'ndaki 1021 numaralı sandıkta kullandı.

Milletin tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Eroğlu, "Özellikle tabii milletin, devletle kucaklaştığı bir gün olacak bu seçimler. Çünkü daha önce bazı tesirler vardı biliyorsunuz. Cumhurbaşkanı seçimlerinde o tesirler kalktı. Artık 77 milyon vatandaşımızdan oy kullanma selametini almış olan herkes oyunu kullanacak. Bugün de huzur içerisinde bir seçim olmasını gönülden temenni diyoruz." dedi.

Bakan Eroğlu, seçimlerde sabotaj ihtimali olabileceğiyle ilgili bir bir soru üzerine, sabotaj ihtimali olmadığını belirtti. Eroğlu, Türkiye’de demokrasinin yerleştiğini, her tarafta gerekli tedbirlerin alındığını anlattı. Eroğlu, ülkenin demokrasi açısından iyi bir noktaya, iyi bir seviyeye geldiklerini kaydetti.

Bakan Eroğlu, daha sonra Afyonkarahisar merkezde AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve partililerle okullara giderek oy kullanan vatandaşlarla sohbet etti, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Eroğlu, sandık başlarındaki görevlilerden bir istediği olup olmadığını sordu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.