Bakan Davutoğlu Oyunu Konya'da Kullandı

Bakan Davutoğlu Oyunu Konya'da Kullandı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, oyunu Konya'nın Meram İlçesi'ndeki Şükrü Doruk İlkokulu'nda kullandı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, oyunu kullanmak için saat 11.00 sıralarında Meram ilçesindeki Şükrü Doruk İlkokulu’na geldi....

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, oyunu Konya'nın Meram İlçesi'ndeki Şükrü Doruk İlkokulu'nda kullandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, oyunu kullanmak için saat 11.00 sıralarında Meram ilçesindeki Şükrü Doruk İlkokulu’na geldi. Sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Bakan Davutoğlu, daha sonra oyunu kullandı. Davutoğlu, "Allah hayırlı mübarek eylesin" diyerek oy zarfını sandığa attı. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Davutoğlu, Türkiye'nin tarihi bir gün yaşadığını belirtti. İlk kez cumhurbaşkanının halkın doğrudan verdiği oylarla seçildiğini anlatan Davutoğlu, "Vatanımız, milletimiz, kardeş halklar ve insanlık için hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı vatanın birliği ve bütünlüğünü temsil eden bir makamdır. Halkın oylarıyla cumhurbaşkanının seçilmesi ise olağanüstü önemli tarihi bir olaydır. Sayın başbakanımızın aday olması da hükümetimiz ve partimiz içinde tarihi bir gelişmedir. Beni duygulandıran, yaşlı teyzelerin, amcaların tekerlekli sandalyeyle sandık başına gidiyorlar. Onların gözlerinde kendi geleceklerine ve torunlarının geleceklerine sahip çıkmanın ışıltısını görüyorum. İnşallah bu seçim çok güzel gelişmelerin başlangıcı olacaktır." dedi.

Davutoğlu'na Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ve İl Başkanı Ahmet Sorgun eşlik etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.