Bahçeli'nin İsmail Küçükkaya tepkisinin nedeni ortaya çıktı

Bahçeli'nin İsmail Küçükkaya tepkisinin nedeni ortaya çıktı

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayınını İsmail Küçükkaya'nın yönetmesine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin tepkisinin nedeni ortaya çıktı.

23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde AKP'nin adayı Binali Yıldırımile CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun birlitke çıkacağı TV programının saati ve moderatörü belli oldu. Yıldırım - İmamoğlu tartışması pazar günü akşam saat 21:00'de gerçekleştirilecekken programı Fox TV'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya, yönetecek. AKP ve CHP'li isimlerin yaptığı açıklamaların ardından AKP'yi destekleyen MHP, programı sunacak olan Küçükkaya'ya ve Binali Yıldırım'ın bazı söylemlerine tepki göstermişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tarafından yapılan açıklamalarında gösterilen tepki nedeni ise ortaya çıktı. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın bugünkü köşe yazısında aktardığı bilgiye göre Bahçeli'nin bu sert çıkışlarının nedeninin "MHP’ye program ile ilgili herhangi bir danışmada bulunulmamış" olduğu belirtildi. Sarıkaya, yaşanan bu gelişme, “Kürdistan…” söylemiyle yükselen, ancak “kol kırılır yer içinde kalır” anlayışıyla bir süreliğine içe atılan tepkiyi de dışa çıkardığını yazdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum