Bahçeli: Erdoğan, Her Türlü Tezgahla Yarışmalarını Devam Ettiriyor

Bahçeli: Erdoğan, Her Türlü Tezgahla Yarışmalarını Devam Ettiriyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, iftira atıp ‘darbe yapılıyor’ diyerek, ordudan başlayıp, emniyet ve yargıya kadar her türlü oyun ve tezgahla yarış sürdürüyor." dedi. MHP Genel Başkanı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, iftira atıp ‘darbe yapılıyor’ diyerek, ordudan başlayıp, emniyet ve yargıya kadar her türlü oyun ve tezgahla yarış sürdürüyor." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ‘çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek üzere Bartın’daki MHP’li ilçe belediyelerini ziyaret etti.

Belediye Sosyal Tesislerinde halka hitap eden Devlet Bahçeli, “Aday olan Erdoğan, aday olup olmama konusunda toplumda oluşmuş soru işaretlerini cevaplandırmak yerine herkese iftira ederek, ‘herkes bana darbe yapıyor’ diyerek suçlamalarla önce ordudan başlayıp, şimdi emniyet görevlilerine, savcılardan başlayıp hakimlere kadar her türlü oyunu tezgahı kurarak yarışmalarını devam ettirmek durumunda bırakılıyor.” diye konuştu.

"ÖNCE 17-25 ARALIK SÜRECİNDEKİ YOLSUZLUK VE RÜŞVETTEN AKLAN"

“Aday Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz, olamaz” şeklinde konuşan Bahçeli, “Seçimlere 5 gün kala Bartın’da bu güzel topluluğun, bu güzide insanların huzurunda herhangi bir görüş kırılmasına kapılmaksızın sözümü tekrarlıyorum. Aday Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz, olamaz. 17-25 Aralık süreci içerisinde yolsuzluk ve rüşvetten aklanmadan, paklanmadan, kirlerini temizlemeden cumhurbaşkanı adayı olamaz. Ayakkabı kutularını unutabilir miyiz? Havuzları gözden uzak tutabilir miyiz? Oradaki haraçları, Türkiye’yi sömüren, sömürürken de millete hakaret eden o 11 tane utanmaz iş adamını unutabilir miyiz? Havalimanlarını, köprüleri, yolları, artık bundan böyle Çankaya’da yapıp haracı orada alıp ihaleyi oradan mı vereceğiz? Onun için Recep Tayyip Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz, olamaz.” şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın, İhsanoğlu’na yönelik eleştirilerine tepki gösteren Bahçeli, “Herkesin adayı olan adayımız Ekmeleddin Bey, Recep Tayyip Erdoğan gibi tanınacaksa hiç tanınmasın. Bakın salondaki vatandaşın gözünde hırsız olarak tanınıyorsun.

"HIRSIZLIKLA ANILAN MİLLETİN ADAYI OLAMAZ"

Yollara yazmışlar ‘milletin adayı diye’, nerede milletin adayı? 3-5 tane çapulcunun, 4-5 bakan çocuğu hırsızın, birkaç tane devleti soyan iş adamının adayı olarak takdim edilen, ne zamandan beri milletin adayı olabiliyor? Cumhurbaşkanı adayları içinde hizmet edecek olan bilim insanı Ekmeleddin İhsanoğlu’dur. O zaman ‘adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu'dur’ diyerek, pazar günü mührü elimize alıp oyumuzu vermeliyiz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.