Babasını Rehin Aldı

Babasını Rehin Aldı

Almanya’nın Essen kentinde silahlı bir adam 91 yaşındaki babasını rehin aldı.56 yaşındaki adam, iki hasta bakıcının sabah erken saatlerde bakım için eve geldiği sırada aniden silah doğrultarak babasını rehin alıp hasta bakıcılara tehdit etti.

Almanya’nın Essen kentinde silahlı bir adam 91 yaşındaki babasını rehin aldı.

56 yaşındaki adam, iki hasta bakıcının sabah erken saatlerde bakım için eve geldiği sırada aniden silah doğrultarak babasını rehin alıp hasta bakıcılara tehdit etti. Evden kaçan iki hasta bakıcı, polisi arayarak olayı haber verdi. Silahlı adam, demans hastası olan babasını yanını alarak küçük bir yerleşim bölgesinde bahçelerin bulunduğu alana gitti.

Polis ve SEK komandolarının katıldığı kurtarma operasyonunda, silahlı adam babasını bırakması için ikna edilmeye çalışıldı. Ancak bir süre sonra babasını rehin alan adam uyuklayınca yaşlı adam kurtarıldı. Adamın babasını neden rehin aldığı ise henüz açıklığa kavuşmadı. Saldırganın evinde yapılan aramalarda silah bulunduğu belirtildi. Adamın komşuları ise şahsın daha önce babasını silahla yaraladığını belirtti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.