Babasını Darp Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Öldürdü, Oğlunu Yaraladı

Babasını Darp Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Öldürdü, Oğlunu Yaraladı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde bir kişi, babasını darp ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle öldürdü. Oğlunu da yaraladı. Olay, Akçakamış Mahallesi'nde meydana geldi. Hayvan otlatmaktan dönen Nezih E. (60), yolda aralarında husumet...

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde bir kişi, babasını darp ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle öldürdü. Oğlunu da yaraladı.

Olay, Akçakamış Mahallesi'nde meydana geldi. Hayvan otlatmaktan dönen Nezih E. (60), yolda aralarında husumet bulunan Orhan T. (45) ve oğlu Burak T. (18) ile karşılaştı. İddiaya göre, çıkan tartışmada Nezih E., darp edildi.

Babasının darp edildiğini haber alan S.E., evden av tüfeğini de alarak aracıyla olay yerine geldi. S.E., babasını darp ettiğini öne sürdüğü Orhan T.'yi başından vurarak öldürdü. Oğlu Burak T.'yi de ağır yaraladı. Burak T., köylülerin çağırdığı ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma cinayet şüphelisi S.E'yi gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısı, olay yeri inceleme ekibiyle birlikte çalışma yaptı.

Savcının yaptığı inceleme sonrası Orhan T.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli tıp Kurumu'na götürüldü. Maktul Orhan T. ile Nezih E.'nin bir kaç gün önce kahvehanede tartıştıkları, olayın jandarmaya intikal ettiği öğrenildi.

Muhtar Sadettin Akdilek, olayın köyde büyük üzüntüye neden olduğunu söyledi. Olayı hayvanlara baktığı sırada haber aldığını kaydeden Akdilek; "Vatandaş telefon etti. Hemen olay yerine geldim. Kimse yaklaşmıyordu. Korkuyordu. Yaralı çocuğun başına gittim. Yardım ettim. Sonra ambulansla hastaneye kaldırdık. Köyümüzde böyle şey olmuyor. Bütün köy üzüldü. Şokta." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.