Babalar ve oğulları

Babalar ve oğulları

İstanbul takımlarının her dönemde zirvede olmasına inat bu dönemde Konyasporlu olmak zordur. Böylesi bir kare ile karşılaştık Konyaspor’un sahasındaki son maçta Kayserispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonunda.

İstanbul takımlarının her dönemde zirvede olmasına inat bu dönemde Konyasporlu olmak zordur. Böylesi bir kare ile karşılaştık  Konyaspor’un sahasındaki son maçta Kayserispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonunda.

YEŞİL BEYAZ SEVGİSİ

90 dakikanın son düdüğü ile zafere ulaşan Torku Konyaspor taraftarı ligde kalmayı kutladı uzunca bir süre Konya Atatürk Stadyumu’nda… Gelecek sezon yeni stadyuma geçileceği göz önüne alınarak 64 yıllık tarihi stadyuma yakışan bir veda gerçekleştirdi yeşil beyazlılar. İşte böylesi tarihi bir maçın ardında tarihi bir görüntü belirdi karşımızda.

HER BABA BÖYLE OLSUN

Konya’da Pazar akşamı hava hafiften soğumuştu… Ancak alınana galibiyet yürekleri ısıtmış olacak ki, Larende Caddesi üzerinde araçların arasında seyreden iki bisikletteki 3 koca yürek soğuğun farkında değildi. İlk bisiklette bir baba, arkasında evin küçük oğlu… İkisinin de sırtında Konyaspor formaları. Evin küçüğü babasına sıkı sıkı sarılmış. Arkadaki bisiklette ise evin abisi, onunda boynunda yeşil beyaz kaşkol babası ile kardeşini takip etmekte.

HER EVLAT KONYASPORLU OLSUN

İşte böylesi bir sahne ile aklımıza ilk gelen Torku Konyaspor’un geleceğiydi. Bir babanın şehrin takımının yanında olmayı evlatlarına nasıl aşıladığının canlı kanıtlarıydı. İsimleri yoktu, nerede oturdukları bilinmiyordu, haklarında bilinene tek gerçek Konyasporlu oluşlarıydı, onu da gururla sergiliyorlardı. Konya Atatürk Stadyumu’ndaki tek baba oğul onlar değillerdi ama onların şahsında evlatlarına şehrinin takımının yanında olmayı aşılayan tüm babalara helal olsun…

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.