B Grubunda sezon bitti

B Grubunda sezon bitti

2. Amatör Küme B Grubunda 2011-2012 sezonu tamamlandı

2. Amatör Küme B Grubu’nda 2011-2012 sezonu tamamlandı. Oynanan son hafta maçında Seydişehir Belediyespor Ereğli Gençlikspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak puanı 23 yaptı ve adını 1. kümeye yazdırdı

 

Futbol 2. Amatör Küme B Grubu’nda 2011-2012 sezonu tamamlandı. Oynanan son hafta maçında Seydişehir Belediyespor Ereğli Gençlikspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak puanı 23 yaptı ve adını 1. kümeye yazdırdı. Grubu 22 puanla tamamlayan Yeni Emirgazi Belediyespor ise Play-off maçları oynamaya hak kazandı. Bu grup sezona 6 takımla başlamasına rağmen sezonu 3 takımla tamamladı. Ereğli Şekerspor, Tümosanspor ve Negraspor gruptan çekilen takımlar oldu. A grubunda ise yarış tüm hızıyla devam ediyor. Play-Off oynamak isteyen Ortaköy Belediyespor 2. sırada bulunan Yunakspor’u 6-2 gibi farklı bir skorla yenerek rakibi ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Lider Ilgınspor ise Akşehir Belediyespor’u 6-0 yenerek puanını 27 yaptı ve Yunakspor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Bu grupta Play-Off oynayacak takım son hafta oynanacak maçların ardından belirlenecek. Grup maçları oynanacak 2 haftanın ardından tamamlanacak. Önümüzdeki haftayı Ortaköy Belediyespor bay geçerken Yunakspor deplasmanda grubun son sırasında bulunan Yazla Belediyespor’a konuk olacak.

Bu maçtan çıkacak sonuç Yunakspor’un gruptaki durumunu netleştirecek. C Grubunda da Havzanspor’un şampiyonluğu garantilemesinin ardından Altınekinspor ve Konya Hilalspor grup 2.’liği için mücadele ediyor. Altınekinspor 1 puan farkla 2.sırdaki yerini koruyor. Grupta oynanacak son hafta maçları Play-Off’a gidecek ekibi belirleyecek. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından 1. Kümeye yükselecek son takımı belirleyecek Play-Off maçları oynanacak. 3 grupta 2. sırayı alan takımlar Play-Off’ta tek devreli lig usulüne göre karşılaşacak.                  

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.