Azra Bebeğin Kaza Mahalline Dağılan Eşyalarını Polis Topladı

Azra Bebeğin Kaza Mahalline Dağılan Eşyalarını Polis Topladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan 9 aylık Azra bebeğin biberonu polisin elinde kalırken, çevreye dağılan diğer bebek eşyaları da vatandaşlar ve polis tarafından...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan 9 aylık Azra bebeğin biberonu polisin elinde kalırken, çevreye dağılan diğer bebek eşyaları da vatandaşlar ve polis tarafından toplandı.

Kaza; Ereğli Zonguldak Karayolu Ömerli mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre ailesini ziyaretten dönen İzzet Demir (31) idaresinde ki 67 TK 297 plakalı otomobil ile Mustafa Akçay idaresindeki 54 SC 613 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobiller hurdaya dönerken sürücüler Mustafa Akcan (52) ve İzzet Demir ile İzzet Demir'in eşi Nebahat (23) ve 9 aylık kızı Azra Beyza yaralandı. Yaralılar özel araçlar ve 112 Acil ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen trafik ve karakol ekipleri, çevrede araştırma yaptı. Polisler minik Azra'nın annesi tarafından hazırlanan biberonu ve beşiğini çevreden topladı. Polisin 'Kazayı gören var mı?' sorusu ise cevapsız kalırken, hurdaya dönen otomobiller çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan İzzet, Nebahat ve 9 Aylık Azra Beyza bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

6. KEZ ALKOLLÜ İŞLEM YAPILDI

Yaşanan kazada yaralanan 54 SC 613 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa Akçay ise Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Akçay'ın yapılan alkol testinde 2.16 promil alkollü olduğu, polisin yaptığı inceleme sonrasında ise Akçay'ın alkolden 5 kez ehliyetinin alındığını ve bu kazada 6. kez ehliyetinin geri alınacağı ve sürücü Akcan' a yaklaşık 4 bin lira ceza kesildiği öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.