Aziz Bekir memnun

Aziz Bekir memnun

Torku Konyaspor baş antrenörü Aziz Bekir Antalya’da yapılan kamptan memnun. Bekir, “Kampın olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Ernest Bremer hızla sistemimize alışıyor. HakimWarrick ise bu süreci biraz daha yavaş geçiriyor” dedi.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiriyor. Yeşil-beyazlı ekip burada özel maçlar da oynuyor.1 Mart Pazar günü Konya’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacakTorku Konyaspor, lige verilen arada Antalya’da kampa girdi. Bu dönemde bir taraftan Türk Telekom ve Royal Halı Gaziantep takımları ile hazırlık maçları oynarken, diğer taraftan da takıma yeni katılan oyuncularHakimWarrick ve Ernest Bremer uyum sürecini aşmaya çalışıyor.

Antrenör Aziz Bekir, Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek, “Bu dönemi Antalya’da kamp yaparak geçirmeye karar verdik. Burak ve Valentin dışında eksiğimiz olmadan yoğun bir antrenman trafiği içinde Türk Telekom ve Royal Halı Gaziantep ile hazırlık maçları planladık. Bir taraftan iyi çalışarak eksiklerimizi gidermeyi diğer taraftan da yeni transferlerimizin takıma bir an önce alışması için en iyi ortamı yaratma çabasındayız. Kampın olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Ernest Bremer hızla sistemimize alışıyor. HakimWarrick ise bu süreci biraz daha yavaş geçiriyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının da kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten baş antrenör Aziz Bekir, “Hafta sonunda ikinci yarıda oynadığı 4 maçı da kazanarak bir çıkış yakalayan İstanbul BŞB ile Konya'da karşılaşacağız. İlk yarıda İstanbul’da oynadığımız maçı uzatmada kaybetmiştik. O zamandan beri rakibimizde önemli değişiklikler oldu. Maçın öneminin ve değerinin bilincinde olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Seyircimizin de bize vereceği güç ile kazanıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için bir çıkış yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.