Aziz Bekir kenardan da memnun

Aziz Bekir kenardan da memnun

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir saha içindeki mücadele ile birlikte kenardan gelen destekten de memnun olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir saha içindeki mücadele ile birlikte kenardan gelen destekten de memnun olduğunu söyledi. Aziz Bekir, hedeflerimiz doğrultusunda deplasmanda çok iyi oynayarak kazandığımızı ancak üçüncü çeyrekte konsantrasyon sorunu yaşadığımızı belirterek, "Yeni antrenörü ve yeni oyuncuları ile NSK Eskişehir Basket kendi evinde gerçekten önemli bir rakip. Bu nedenle böyle bir rakibe karşı kazanmış olmamız güzel. Özellikle ilk yarıda yaptığımız iyi savunma ile farka ulaştık. Üçüncü çeyrekte ise bir ara konsantrasyon sorunu yaşayarak farkın erimesine izin versek de çabuk toparlanıp oyunun kontrolünü tekrar ele geçirdik ve değerli bir galibiyet aldık"dedi.

Kenardan aldığı katkıyı geride kalan tüm maçlarda aldığını sözlerine ekleyen Bekir; "Herkes kenardan gelen oyuncuların sayısal katkılarına bakarak onları değerlendiriyor. Oysa ki kadromuzdaki tüm oyuncular kendilerine verilen görevleri eksiksiz olarak yerine getiriyorlar. Hepsinin bu zamana kadar gösterdiği performanslardan son derece memnunum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.