Aziz Bekir kalıyor

Aziz Bekir kalıyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde beklenen transfer gerçekleşti. Sezon sonu itibari ile sözleşmesi sona eren Baş Antrenör Aziz Bekir ile yeni sezon için anlaşma sağlandı.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde beklenen transfer gerçekleşti. Sezon sonu itibari ile sözleşmesi sona eren Baş Antrenör Aziz Bekir ile yeni sezon için anlaşma sağlandı. Ailesi ile birlikte Konya’ya yerleşen deneyimli antrenör ile anlaşılacağı daha önceden ifade edilse de resmi sözleşme önceki gün imzaladı. Aziz Bekir özellikle ligin ikinci yarısında takıma verdiği sinerji ile sarı mavililerin ligde kalmasının baş mimarlarından biri. Yapılan açıklamaya göre Aziz Bekir ile 1 yıllık daha bir anlaşma sağlandı.

KONGRE DE YAKLAŞIYOR

Öte yandan sarı mavili kulüpt e gelecek sezon planlamalarının kaynağı olacak Olağanüstü Kongre’de yaklaşıyor. 7 Haziran’da gerçekleştirecek kongrede halen başkanlık görevini yerine getiren Yunus Derebağ’ın göreve devam etmeyeceği netlik kazanmazken, alınacak kararlar arasında kulüp ismi değişikliği, kulüp renkleri değişikliği vb radikal kararların olduğu bilinmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.