Az hata yaptık ve kazandık

Az hata yaptık ve kazandık

Torku Konyaspor Baş Antrenörü Aziz Bekir, “Karşılaşmanın sonunda sakin kalmayı başararak daha az hata yaptık ve çok önemli bir galibiyet aldık”dedi

 

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 22. haftasında Konya’da Muratbey Uşak Sportif ile oynadığı maçı 89-86 kazanarak Play-Off için umutlanmaya başladı.

Ligdeki onuncu galibiyetini alan Yeşil-beyazlı ekip, kritik dönemde önce İstanbul BŞB’ni ardından deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler’i mağlup ederken, son olarak da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Muratbey Uşak Sportif’i yendi ve üst üste üçüncü maçını kazandı.  

Bu 3  önemli galibiyetle rahatlayan Torku Konyaspor’da  baş antrenör Aziz Bekir, üst sıraları konuşmak için önce bu hafta sonu Banvit ile oynayacakları maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Bekir; “Muratbey Uşak Sportif ile oynadığımız maçın ilk yarısında kontrol bizdeydi. İkinci yarı ise rakibimiz maçta dengeyi kurdu ve iyi mücadele etti. İki takım için de zor maçtı ve baskı altında mücadele edildi. Karşılaşmanın sonunda sakin kalmayı başararak daha az hata yaptık ve çok önemli bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularım üstlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptı. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Banvit maçı var. Eğer bu maçı da kazanabilirsek farklı şeyler konuşmaya başlayabiliriz. Bu zamana kadar aldığımız 10 galibiyet sezon başında belirlediğimiz hedefti. Bu hedefe ulaştık” dedi.

İKİNCİ İYİ TAKIMI OLUŞTURDUK 

Maçın ardından konuşan Mesut Ademoğlu ise bir sezon içinde yeni transferlerle ikinci kez iyi takım olmayı başardıklarını vurgulayarak, “Galibiyet sayımızı 10’a çıkarttık. Düşme bölgesinden uzaklaştık. Takımdan ayrılan arkadaşlarımızın yerine yeni gelen transferler ile bir sezonda ikinci kez iyi takım olmayı başardık. “Muratbey Uşak Sportif karşısında aldığımız galibiyette salona gelerek çok güzel bir atmosfer oluşturan taraftarlarımızın da etkisi var. Bu atmosfer içinde biz de takım olarak iyi mücadele ettik ve kazandık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.