Ayşenur Yılmaz ödüle doymuyor

Ayşenur Yılmaz ödüle doymuyor

Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonasında 63 kiloda şampiyon olan Milli Tekvandocu Ayşenur Yılmaza bir ödül de eğitim gördüğü Özel Güventaş Kolejinden geldi.

Alanya’da yapılan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’nda kilosunda birinci olan Ayşenur Yılmaz, okulu Özel Güventaş Fen ve Anadolu Lisesi’nde coşkuyla karşılanırken, aynı zamanda okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Türkiye Tekvando Federasyon Başkanlığı’nın 8-10 Ocak 2010 tarihlerinde Alanya’da organize ettiği Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 63 kiloda tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye birinciliğini ilan eden Milli Tekvandocu Ayşenur Yılmaz,  eğitim gördüğü Merve Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Güventaş Fen ve Anadolu Lisesi’nde coşkuyla karşılandı.
Özel Güventaş Koleji yönetimi, öğrencileri Ayşenur Yılmaz’ı elde ettiği başarısında dolayı plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Özel Güventaş Koleji Müdürü Halid Alıcı, “Öğrencimiz Ayşenur Yılmaz hem okulunda hem de tekvando branşında başarılı bir öğrencidir. Son yapılan Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olması hem bizleri hem de arkadaşlarını memnun etmiştir. Okulumuzun başarılı öğrencisi Ayşenur Yılmaz’dan şimdi Dünya şampiyonasında aynı dereceyi yapmasını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.