Aynı tempoyla devam edeceğiz

Aynı tempoyla devam edeceğiz

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Trabzonspor Medical park karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, aynı performansı Uşak Sportif karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Lig’in’de 25. Haftayı sahasında kazandığı Trabzonspor Medical Park maçıyla geçen Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Bu arada sarı mavili takım Uşak Sportif maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Selçuk Kartalları deplasmanda kazanarak ligde kalmak adına önemli bir engeli daha aşmanın peşinde.

“LİGDE KALMA ADINA ÖNEMLİYDİ”
Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi zorlu periyotu aştık. Hedef maçlarımızda ilk rakibimiz Trabzonspor Medical Park’tı. Gerçekten sahada ki tüm oyuncularımız oldukça güzel bir performans sergilediler. Hepsinin yüreklerine sağlık. 4 periyotta da üstün tamamladık maçı. Çok güzel bir oyun oynayarak galibiyete ulaştık. Son haftalarda zaten iyi bir gidişimiz vardı. Son iki maçta da gerçekten bunun sinyalini vermişti takım. Trabzonspor maçında da neticeyi aldık. Ligde kalma adına önemli bir maçtı.” şeklinde konuştu.  

“BİR HEDEFİMİZ VAR, GERÇEKLEŞECEK”
Turhan bu hafta oynayacakları Uşak Sportif maçında da aynı performans ve mücadeleyi devam ettirme niyetinde olduklarını söyledi. Tunahan Turhan, “Uşak Sportif karşılaşması oldukça zorlu bir maç olacak. Deplasmanda oynuyoruz aynı zamanda. Bu anlamda Trabzonspor Medical Park karşısında ki oyunu sürdürmemiz gerekiyor. Bu motivasyon ve oyun ile orada da mücadele edersek, kazanmamız işten bile değil. İnşallah oradan da kazanarak geri döneceğiz. Bir hedefimiz var, bunu da sezon sonunda gerçekleştirmiş olacağız.”  dedi.

LİGDE 25. HAFTA
Bu arada Beko Basketbol Lig’inde . hafta maçları önceki gün
oynanan Galatasaray Liv Hospital Pınar Karşıyaka maçı ile tamamlandı. Ligde haftanın sonuçları şu şekilde; Türk Telekom 84-66 Aykon Ted Ankara Kolejliler, Torku Konya Selçuk Üniversitesi 84-77 Trabzonspor Medical Park, Tofaş 126-67 Olin Edirne, Royal Halı Gaziantep Basketbol 76-78 Fenerbahçe Ülker, Aliağa Petkim 74-82 Mersin BŞB, Banvit 68-61 Uşak Sportif, Beşiktaş İntegral Forex 71-57 Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital 70-72 Pınar Karşıyaka.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.