Aymaz’da şehit annesine yılın annesi ödülü

Aymaz’da şehit annesine yılın annesi ödülü

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulundan biri olan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencileri anlamlı bir etkinliğe daha imzalarını attılar.

Öğrenciler, anneler günü münasebetiyle okulda başlatılan yılın annesi anketi sonucunda belirlenen isimler arasında 2004 yılında Batman ilinde vatan uğruna canını veda eden J.Er Hakan Balin’in annesi Fatma Balin’i yılın annesi seçtiler
Meram Abdullah Aymaz’lı öğretmen ve öğrenciler, seçtikleri yılın annesi Fatma Balin’e hediye ve plaketini şehit J.Er Hakan Balin’in Konya Şehitliğinde bulunan mezarı başında verdiler.
Programa katılan öğrenciler ilk önce şehitler için dua ettiler. Ardından söz alan Okul Müdür Yardımcısı Okan Baran, “Öğrencilerimizin böyle bir programı düşünmeleri ve uygulamaya koymaları bizleri de mutlu etti” dedi
Şehit Annesi Fatma Balin ise “Tek çocuğum olan Hakan Balin’in vatan uğruna şehit mertebesine ulaşması bizleri her zaman gururlandırıyor. Ama bugün öğrencilerin Hakan ağabeyleri adına bana çiçek ve onurluk vermeleri beni çok duygulandırdı” dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler Şehit J.Er Hakan Balin’in annesi Fatma, babası Mustafa Balin’in ellerini öperek anneler gününü kutladılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.