Aydınlı Yetiştiricilere Hayvan Nakli Eğitimi

Aydınlı Yetiştiricilere Hayvan Nakli Eğitimi

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yürütülen program kapsamında il genelindeki hayvan yetiştiricilerine ’Nakillerde Hayvan Refahı’ eğitimi verildi.Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yürütülen program kapsamında il genelindeki hayvan yetiştiricilerine ’Nakillerde Hayvan Refahı’ eğitimi verildi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı kurum amirleri ve eğitimciler tarafından düzenlenen eğitim İncir Salonu’nda yapıldı. ’Nakillerde Hayvan Refahı Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcıların Çalışma ve Denetlenmesi ile ilgili yetiştiricilere yönelik bilincin verilmesi amacıyla düzenlenen eğitim ve bu meslekten para kazanan vatandaşların bazı belgeleri bulundurması gerektiği belirtildi. Toplamda 59 yetiştiricinin katıldığı eğitim toplantısı sonunda yapılan sınavda başarılı olan yetiştiricilere isteğe bağlı "Sürücü/Bakıcı Yeterlilik Belgesi", "Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcıların Çalışma İzin Belgesi" verilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.