Aydınlar Ocağı’ndan MÜSİAD’a ziyaret

Aydınlar Ocağı’ndan MÜSİAD’a ziyaret

Konya Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Aslan Korkmazı, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sivil toplum kuruluşu olarak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin, iş dünyasında önemli bir fonksiyon icra ettiğini belirten Dr. Mustafa Güçlü, “Genç bir iş adamı olarak Aslan Korkmaz’ın, hedefinde şaşmaz bir şekilde istikrarlı ve doğru adımlar atmak suretiyle ilerleyeceğine, üstlendiği görevi başarıyla deruhte edeceğine inanıyorum. Yeni görevinde kendisine ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim” dedi.

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Aslan Korkmaz da, ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek “Aldığımız bu ağır görevin altından önce Allah’ın izniyle, sonra heyecanlı yeni kadromuz ve üyelerimizin yönlendirici müsbet fikirleriyle kalkacağımıza inanıyorum. Konya ekonomisine yönelik kalıcı projeler üreteceğimizi de ifade ediyorum” diye konuştu. Ziyarette yeni yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akman, Ramazan Erkuş, Ahmet Kaya da hazır bulundular. Dr. Mustafa Güçlü, ziyaretin sonunda MÜSİAD’ın yeni başkanı Aslan Korkmaz’a, Türk Edebiyatı Dergilerinden oluşan bir takım hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.