Aydın ve Ekici ailelerinin düğün mutluluğu

Aydın ve Ekici ailelerinin düğün mutluluğu

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Konya Şube Başkanı, Saadet Partisi Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci Yavuz Aydın, 12. evladı Hamza'yı evlendirdi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Konya Şube Başkanı, Saadet Partisi Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci Yavuz Aydın, 12. evladı Hamza'yı evlendirdi. Yavuz-Firdevs Aydın çiftinin oğulları, Mü’min-Fatma Ekici ailesinin kızları ile dünya evine girdi.

d8f36d8c-7322-4f8d-84d8-91831782f57b.jpg

Genç çiftin düğün merasimleri Aydın ailesinin Buhara Mahallesi’ndeki evlerinde gerçekleştirildi. Ekici ailesinin Seydişehir’deki evlerinden gelin alma merasimi ile başlayan düğün, Aydın ailesinin evinde gerçekleştirdiği yemek merasimi ile tamamlandı.

ddf48a1a-8c65-4758-a761-ededeb06a417.jpg

Düğüne Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, İl Başkanı Ceylani Kılıç, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, eğitim camiasından çok sayıda isim ile Aydın ve Ekici ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı. Merhaba Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar diler, Aydın ve Ekici ailelerini de tebrik ederiz.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.