Ayaz: Benim ayağım uğurlu 


Ayaz: Benim ayağım uğurlu 


Konyasporun yeni transferlerinden Mehmet Ayaz, mücadele verdiği takımlarda son 6 sezonda 4 şampiyonluk yaşadığını belirterek, Bunların arasına Konyasporu da eklemek istiyorum.

Bank Asya 1.Lig daha çok mücadelenin olduğu bir lig. Bunun bilincinde olan futbolcular burada. Herkes Turkcell Süper Lig’e çıkmak için o mücadeleyi gösterecektir” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin beklenmedik bir şekilde küme düştüğünü ve takımda yeni bir oluşuma gidildiğini ifade ederek açıklamasına başlayan Mehmet Ayaz, “Bizim hedefimiz tabiî ki Konyaspor’u yeniden hak ettiği yere yani Turkcell Süper Lig’e çıkartmak. Kalan arkadaşlar ve yeni gelen oyuncularla iyi bir kadro oluşturuldu. Aramıza daha sonra katılacak oyuncularla birlikte herkesin çekindiği iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Konyaspor’un hedefleri her zaman büyük olmuştur. Yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkmak için bir araya gelecek yönetim, teknik heyet ve oyuncu grubuyla inşallah arzu ettiğimiz hedefimize ulaşırız" diye konuştu.
Mehmet Ayaz, “Bank Asya 1.Lig daha çok mücadelenin olduğu bir lig. Bunun bilincinde olan futbolcular burada. Herkes Turkcell Süper Lig’e çıkmak için o mücadeleyi gösterecektir” derken, “Ben son 6 sezonun 4 sezonunda şampiyon olarak Turkcell Süper Lig’e çıktım. Bir play-off finali, bir de yarı final oynadım. Konyaspor’un hedefi Turkcell Süper Lig olduğu için Konya’yı tercih ettim. Takımımızın hedefi de benim hedefimde Turkcell Süper Lig’e çıkmak. Bu hedef tam benimle örtüştüğü için buradayım. Sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
Konyalı sporseverlere de seslenen tecrübeli futbolcu,  “Onlar gelip bizi desteklesinler. İlk iki sıradan şampiyon olarak yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkacağımıza inansınlar. Çünkü biz inanıyoruz ve inandığımız için buradayız. Tribünler bizi 5 veya 10 dakika değil, 90 dakika boyunca desteklesin. Bank Asya 1.Lig mücadele gücünün yüksek olduğu bir lig. Rakiplerimizde bize Konyaspor olduğumuz için daha çok direnç gösterecektir. Sabırlı olsunlar. Biz onların yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapacağız. Onlardan da sadece destek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.