Ayakkabı ve Moda Fuarı açıldı

Ayakkabı ve Moda Fuarı açıldı

ART Fuar Organizasyonu ile KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Konya Ticaret Odası, Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabıcılar Derneği'nin desteğiyle düzenlenen ''26. Konya Ayakkabı

ART Fuar Organizasyonu ile KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Konya Ticaret Odası, Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabıcılar Derneği'nin desteğiyle düzenlenen ''26. Konya Ayakkabı Yan Sanayi ve Moda Fuarı'' törenle açıldı.
ART Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan, Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuarcılık Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, genelde Türkiye'de ve dünyada ayakkabı fuarlarının 2 yılda 1 defa veya yılda 1 defa düzenlendiğini anımsattı.
Konya'da ise yılda 2 kez ayakkabı fuarı düzenlendiğini ifade eden Arıkan, fuara katılan firmaların KOSGEB'in verdiği fuar katılım desteğinden faydalandığını, bunun da fuarlara katılımı artırdığını bildirdi.
Arıkan, gelişen teknolojiyle birlikte yaygınlaşan sanal ticaretin fuarların önemini azalttığı yönünde düşünceler olduğunu ancak buna katılmadığını vurgulayarak, ''Alıcıların ürünleri gözleriyle görüp, yakından test etme imkanına sahip olduğu için fuarların önemini hiçbir zaman yitirmeyeceğine inanıyorum. Yurt dışından 500, yurt içinden de 10 bine yakın alım heyetinin fuarımızı ziyaret edeceğini tahmin ediyoruz'' diye konuştu.
Fuarın açılışına Konya Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı ile çok sayıda firma temsilcisi katıldı.
Yaklaşık 92 firmanın katıldığı, 4 gün boyunca açık kalacak fuar, yurt içi ve yurt dışından gelecek profesyonel ziyaretçilere ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.