Ay: Maçlar centilmence tamamlandı

Ay: Maçlar centilmence tamamlandı

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan final müsabakasıyla tamamlanan ve Ankara karmasının Türkiye Amatör Karmalar Futbol şampiyonluğunu kazandığı müsabakadan sonra açıklamada bulunan Ulusal Amatör Karma Genel Koordinatörü ve Konya ASKF Genel Başkan Vekili Rem

Böyle bir organizasyonun Konya’ya verilmesi de sevindirici. Futbol olarak çok fazla tatmin edici oyunlar olmasa da bir yandan sezonun bitmiş olması, aşırı sıcaklar ve dinlenmeden maç oynanması haliyle futbolcuları yordu. Yine de tüm takımlar ellerinden geleni yaptılar. Final maçı sonrası yaşanan dostluk tablosu da, görülmeye değerdi. Maç içerisinde belki ufak tefek elektriklenmeler oldu ama, bunlar doğal. Önemli olan dostluk ve takımların kaynaşmasıydı. Konya olarak bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Grup maçlarının başlamasından final maçına kadar her türlü kolaylığı gösteren takım yöneticilerine teşekkür ediyorum. İlimizde başlayan bu kaynaşmanın ilerleyerek devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Remzi Ay ulusal karmanın daha sonra belirleneceğini ifade ederek, “Yetkili hocamız gereken tespitleri yaptı ve notlarını aldı. Kısa zaman içerisinde ulusal karmada yer alacak olan futbolcular açıklanacak. Henüz yeni olmamız nedeniyle birtakım aksaklıklar olacak, zaman içerisinde her şey yoluna girecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum