Avrupalı bir golcü yolda

Avrupalı bir golcü yolda

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Torku Konyaspor'da takıma takviye edilecek oyuncularla ilgili görüşmeler sürüyor. Yöneticilerin, siyahi bir golcü ile görüştükleri ileri sürüldü

Torku Konyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları günde çift antrenmanla Antalya’da devam ediyor. Bir haftalık izinden sonra Cumartesi günü Kundu’daki Mirace hotelde toplanan ve Pazar günü topbaşı yapan yeşil-beyazlı takımın kampına Bulgar oyuncu Rangelov dışında tüm futbolcular katıldı. Kartallar, ilk günü Hleb’in de katılmasıyla gerçekleştirilen çift antrenmanla kapattı. Torku Konyaspor’da dün sabah otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların istekli ve neşeli olmaları dikkat çekti. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman yağmur altında geçti. Koşu ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman gruplar halinde oynanan yarı sahada çift kale maçlarla sona erdi. Antrenmana takımdan ayrı çalışan Ciprian Marica katılmadı. Torku Konyaspor’un Antalya kampı 20 Ocak’ta sona erecek. Bu arada, kamp döneminde oynanması planlanan hazırlık maçlarının düşünülmediği, çalışmaların yoğunu biri tempoda geçeceği kaydedildi.

Öte yandan, Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürdürülmekte. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ısrarla istediği Fenerbahçeli Selçuk Şahin’in durumunda henüz bir gelişme olmadı. Forvet oyuncusu transferinde de ibrenin yabancı oyuncu veya gurbetçi futbolcudan yana kaydığı ileri sürüldü.

Torku Konyaspor'da bazı yöneticiler, Selçuk Şahin'in hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını, özellikle de 33 yaşına gelmiş bir oyuncunun yeni yapılanmayla bağdaşamayacağını, dolayısıyla bu oyuncunun Torku Konyaspor'a transferinin sözkonusu olmadığını söylediler.

Yeşil-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, dün Antalya kampına gitti. Aksoy, burada teknik direktör Aykut Kocaman ile biraraya gelerek, transfer çalışmaları noktasında bilgi alışverişinde bulundu. Aksoy, takıma bir forvet ve bir orta saha oyuncusu arayışlarının sürdüğünü belirterek, iki yabancı oyuncuyu takıma kazandıracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.