Avrupa’da  mücadele etmeli

Avrupa’da mücadele etmeli

Torku Konyaspor Basketbol Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, “Şehrimizin takımı çok daha iyi yerlerde olmalı, Avrupa'da mücadele etmeli diye düşünüyoruz. Eğer Torku Konyaspor Basketbol'u Avrupa kupalarına taşıyabilirsek, Konya da bizim bu başarımız ile şehir

Torku Konyaspor Basketbol Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, “Şehrimizin takımı çok daha iyi yerlerde olmalı, Avrupa'da mücadele etmeli diye düşünüyoruz. Eğer Torku Konyaspor Basketbol'u Avrupa kupalarına taşıyabilirsek, Konya da bizim bu başarımız ile şehir olarak farklılaşacaktır” diye konuştu.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü yönetimi 

Başkan Hakan Faydasıçok ile birlikte AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer'i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında şehrin ve siyasetin spora bakışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Biz teşkilat olarak Selçuklu beldemizde sporun her branşı için destek vermeye çalışıyoruz. Torku Konyaspor Basketbol takımımızın maçlarını oynadığı ve antrenmanlarını yaptığı Selçuklu Spor Salon'u son derece modern ve sıcak atmosferi ile sadece basketbolun değil başka branşlarında hizmetinde. Tesis sorunu yaşamıyoruz. Konyamızı Türkiye'de en üst seviyede temsil eden basketbol takımımız bizim için değerli ve önemli. Çeşitli şanssızlıklar yüzünden çok başarılı başladığımız ligde bir düşüş yaşıyor olabiliriz ancak ben takıma ve oyunculara güveniyorum. En kısa sürede toparlanarak sezonu en iyi yerde bitireceklerine inancım tam" dedi. 

DAHA FAZLA DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Hakan Faydasıçok ise Torku Konyaspor Basketbol'un elde edeceği başarıların geri dönüşünün şehre çok olumlu katkı sağlayacağını belirterek, "Biz, yönetim olarak Konya'nın basketbolda en iyi şekilde temsil edilmesi için çaba sarf ediyoruz. Yeni ismimiz ile birlikte yeni salonumuzda çok farklı bir enerji yakaladık ancak hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Şehrimizin takımı çok daha iyi yerlerde olmalı, Avrupa'da mücadele etmeli diye düşünüyoruz. Eğer Torku Konyaspor Basketbol'u Avrupa kupalarına taşıyabilirsek, Konya da bizim bu başarımız ile şehir olarak farklılaşacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.